Vault Szakcikkek

Az Autodesk Vault tervadatkezelő szoftver biztonságosan tárolja és kezeli a mérnöki információkat, a tervadatokat és a dokumentumokat. A fejlett funkciók megkönnyítik a tervező és gyártórészlegek számára az együttműködést és a digitális prototípus készítés információinak megosztását, ezzel lerövidítve a tervezéstől a gyártásig tartó folyamatot. Mindent tudni szeretne az Autodesk Vault tervadatkezelő rendszerről, de eddig még nem volt kitől megkérdeznie? Olvassa rendszeresen megjelenő cikkeinket és tippjeinket a témában, vagy keresse szakértő kollégáinkat!

Vault 2024 újdonságai

MEGJELENT: Vault 2024 - termékadat-kezelés felsőfokon. Felgyorsított általános tervkészítési- és adatkezelési élmény.

Tovább olvasom

Holixa ERP Connector webinár

WEBINÁR: ismer meg Holixa ERP Connector megoldásunkat, amely egy Autodesk Vault Professional bővítmény. Használatával automatizálhatja a tervadatkezelési (PDM) és a vállalati erőforrás-tervezési rendszer (ERP) közötti adatátvitelt.

Tovább olvasom

Autodesk Fusion 360 Manage with Upchain

Autodesk Fusion 360 Manage with Upchain: a felhőalapú PLM és PDM, amely könnyen összekapcsolja az adatokat, az embereket és a folyamatokat.

Tovább olvasom

Autodesk Vault 2023.1 újdonságok

A Vault 2023 nagyobb automatizálást kínál a gyorsabb munkafolyamatok érdekében, és rugalmasságot biztosít, amelyek miatt jobban összpontosíthat a munkájára, könnyebben csatlakozhat a távoli felhasználókhoz.

Tovább olvasom

Autodesk Vault 2023 újdonságok

Megjelent az Autodesk Vault 2023 tervadatkezelő (PDM) rendszer, amely minden eddiginél egyszerűbbé teszi az együttműködést.

Tovább olvasom

Autodesk Vault 2022.2 – Újdonságok

A Vault legújabb verziója modernebb, jobban összekapcsolt és informatívabb adatkezelési megoldást nyújt. A szélesebb körű automatizálást biztosító szoftver a gyorsabb munkafolyamatokhoz, valamint egy új Vault Thin Client felülettel és mobilalkalmazással lehetővé teszi a tervadatokkal való rugalmas munkavégzést bárhonnan, bármikor.

Tovább olvasom

Autodesk Vault 2022.1 újdonságok

Nagyobb automatizálás a gyorsabb munkafolyamatok érdekében, és rugalmasság a tervezési adatok bárhol, bármikor történő kezeléséhez.

Tovább olvasom

Miért használjuk az Autodesk Vault tervadatkezelő rendszert?

Kezelje tervadatait központi helyen hatékonyabb együttműködéssel, amellyel időt takaríthat meg, elkerülve a költséges hibákat!

Tovább olvasom

Fejlett jogosultságkezelés az Autodesk Vault tervadatkezelő rendszerben – webinár

WEBINÁR: ismerje meg az Autodesk Vault tervadatkezelő rendszer fejlett jogosultságkezelési lehetőségeit!

Tovább olvasom

Megjelent az Autodesk Vault 2022 – újdonságok áttekintése

Az Autodesk Vault segít a terméktervezési és gyártási adatok kezelésében, és javítja a csapatok együttműködését a termékfejlesztésben. Vessünk egy pillantást a Vault 2022 kiadás újdonságaira!

Tovább olvasom

Megjelent az Autodesk Vault mobilalkalmazás

Megjelent az Autodesk Vault mobilalkalmazás, amellyel minden tervezési adat és hozzátartozó információ szó szerint kéznél van.

Tovább olvasom

Tervezéstől a gyártásig, papírmentesen – webinár

Ismerje meg a Vault tervadatkezelő rendszer azon képességeit, amelynek használatával felgyorsíthatók a tervezéstől a gyártásig tartó folyamataink.

Tovább olvasom

Rokion – elektromos járművek nehézipari és bányászati célra

A Rokion a termékfejlesztéshez az Autodesk Inventor tervezőszoftver, valamint a Vault tervadatkezelő rendszer kombinációját választotta.

Tovább olvasom

Megjelent az Autodesk Vault 2021.1 frissítése

Megjelent: Autodesk Vault 2021.1 frissítés a hatékonyabb tervadat-kezelésért.

Tovább olvasom

Autodesk Vault mobilalkalmazás – kiadás előtti változat*

Örömmel jelentjük be, hogy az Autodesk Vault mobilalkalmazás kiadás előtti változata elérhető iOS-eszközök, iPhone és iPad készülékek számára.

Tovább olvasom

Autodesk Vault – a fejlődés következő szintje

Vannak rendszerek, ahol a mérnökök még midig „kockás füzetben” rajzszámoznak, vagy esetleg külső fejlesztők által írt beépülő modulokat használnak, de szerencsére az Autodesk gyári megoldása, a Vault ezt már közel 20 éve szükségtelenné teszi.

Tovább olvasom

Duplikációk keresése a Vault segítségével

A meglévő adatok felhasználásával rengeteg időt és energiát lehet megtakarítani, mert jó esetben a 3D modell mellett rendelkezésre áll a komplett terv- és gyártási dokumentáció is. Ismerje meg és használja a Vault duplikáció keresőjét!

Tovább olvasom

Megjelent – Autodesk Vault 2021

Megjelent az Autodesk Vault 2021 szoftver. Az alábbi cikkben összefoglaljuk az újdonságokat.

Tovább olvasom

Autodesk Vault: az otthoni használat lehetőségei

Hogyan lehet távolról elérni az adatokat az Autodesk Vaultban, és hogyan működhet együtt másokkal?

Tovább olvasom

Autodesk Vault tipp: fejlett keresés

Keresés az indexált tulajdonságok között a fájlokban meglévő iProperty-k, a fájlok státusza, kategóriája, stb… alapján.

Tovább olvasom

Autodesk Vault 2020 újdonságok

Az Autodesk Vault 2020 hatékony terv-újrafelhasználási és dokumentációs képességekkel segíti a felhasználók munkáját, akik ezáltal kiküszöbölhetik az ismétlődő feladatokat, így több figyelmet szentelhetnek az értéknövelő tevékenységekre.

Tovább olvasom

Miért van szüksége az Autodesk Vault tervadat kezelő rendszer használatára?

A rendszer 3 alapértéke a szellemi tulajdon védelemében, az adatkezelésben és a folyamatok szabályozásában jelenik meg.

Tovább olvasom