Fejlett jogosultságkezelés az Autodesk Vault tervadatkezelő rendszerben – szakmai webinár

Bár egyre több cég ismeri fel a dokumentáció kezelő rendszer bevezetésének előnyeit és fontosságát, még mindig sokan vannak, akik enélkül dolgoznak és mint utólag minden esetben kiderül, szembesülnek is azon problémákkal, ami az Autodesk Vault szoftverrel könnyedén kiküszöbölhetnének.

Az új, ügyfélközpontú funkciókkal és fejlesztésekkel teli Autodesk Vault 2022 nagyobb automatizálást biztosít a gyorsabb munkafolyamatok érdekében. Magasfokú rugalmasságot biztosít, hogy tervezési adatait, bárhol, bármikor kezelni tudja, akár mobilalkalmazással vagy böngészővel.

Tekintse meg felvételről online szakmai előadásunkat, ahol megismerheti az Autodesk Vault tervadatkezelő rendszer fejlett jogosultságkezelési lehetőségeit, melynek segítségével testre szabhatja a tervezési fájlok elérhetőségét a projekt résztvevői számára.

A bemutató során kitérünk a beépített és egyedileg testreszabható globális jogosultsági körökre, az ezeket befolyásolható életciklus állapotokra valamint az egyedi könyvtárszíntű jogosultságokra is. Megismerheti, hogy miként védheti meg legfontosabb projektadatait az illetéktelen hozzáférésektől, letöltésektől valamint biztosíthatja a mindenki számára megfelelő időben a megfelelő adatok elérhetőségét.

Előadó: Radnai László/ Értékesítési és technikai tanácsadó, Autodesk Vault specialista

Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a rögzített előadást megtekinthesse. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Cégen belül milyen CAM technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
folyamatközi mérés
szimultán 5x
indexált/pozícionált 5x
3 tengelyes marás
2-2,5D marás/esztergálás
2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Amennyiben előadásunk felkeltette az érdeklődését és szeretne további részleteket megtudni a lehetőségekről, illetve segítségre van szüksége a Vault rendszer bevezetésével vagy testreszabásával kapcsolatban, keresse szakértő kollégáinkat egy személyes konzultációra!

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Specialistákból álló csapatunk bármikor rendelkezésére áll, hogy segítsen Önnek a legtöbbet kihozni CAD és CAM szoftveréből. Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés: legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartó:

Radnai László
Értékesítési és technikai tanácsadó