Autodesk Vault 2023.1 frissítés – újdonságok áttekintése

Az Autodesk Vault 2023.1 olyan, a korábbi verzióhoz képest további funkciókat kínál, amelyek a Vault előfizetők számára azonnal elérhetőek. Akár évek óta használja az Autodesk Vault tervadatkezelő rendszert, akár nemrégiben telepítette, ez a cikk segít megérteni az újdonságokat.

A Vault 2023 nagyobb automatizálást kínál a gyorsabb munkafolyamatok érdekében, és rugalmasságot biztosít, amelyek miatt jobban összpontosíthat a munkájára, könnyebben csatlakozhat a távoli felhasználókhoz, stb…

Most, a Vault 2023.1 kiadással a felhasználók még több termelékenységnövelő funkcióhoz jutnak. Tekintse meg a videót az új funkció működésének megtekintéséhez!

Vault 2023.1 Job Processor fejlesztések

Csökkentse az adminisztrációt és nélkülözhető felhasználói beavatkozásokat!

A Vault adminisztrátorai mostantól alkalmazhatják az újrapróbálkozás / retry lehetőséget a vizualizációra és az egyéni feladatokra, hogy csökkentsék az adminisztrációs és felhasználói beavatkozásokat, amelyek korábban a sikertelen feladatok manuális újraküldése során voltak szükségesek.

Job Processor feljesztések

Hogyan működik?

 • A Job Processor mostantól automatikusan újraindítja a sikertelen feladatokat.
 • 1 és 10 kísérlet közötti stratégiát adhat meg.
 • A feladatfeldolgozó kézi beavatkozás nélkül automatikusan újraindítja a sikertelen feladatokat.
Vault 2023.1 Copy Design fejlesztések

A tervezők hatékonyabban használhatják a tervezési újrafelhasználási eszközöket, mint például a Copy Design-t, az új tervezési változatok létrehozása előtti előzetes ellenőrzésekkel, hogy megakadályozzák a hibákat.

Copy Design fejelsztések

Hogyan működik?

 • A Másolás/Beillesztés engedélyezve van a Tervezés másolása rácsban
 • Szerkesszen több sorértéket egy Excel-táblázatban, majd másolja/illessze be őket a Copy Design párbeszédpanelbe egyetlen műveletben
 • Az esetleges korlátozások a másolási műveletek megkezdése előtt kiemelve jelennek meg
A Vault 2023.1 Thick & Thin kliens továbbfejlesztései

A felhasználói felület különböző aspektusait, mind a Thick & Thin Clientben, továbbfejlesztették a használhatóság és a kommunikáció javítása érdekében.

Has Markup tulajdonság

Relációban lévő rajz megnyitása

Vékony kliens feljesztések

Hogyan működik?

Thick Client

 • Konzisztens téma felhasználói felület
 • A „Has Markup” tulajdonság hozzáadható a gyorskeresési képességek javításához
 • A „Has Drawing” tulajdonság viselkedése javult
 • A Rajz megnyitása parancsot közvetlenül a Vault Clientből használhatja (anélkül, hogy először meg kellene találnia).

Thin Client

 • Mostantól megjelenítheti/elrejtheti a kiadatlan / unreleased fájlokat az elemek / items között
 • Testre szabhatja a jóváhagyás kezdeményezés / ECO módosítása nézetet
 • Most már másolhat/beilleszthet Excelbe
Vault 2023.1 CAD-bővítmény továbbfejlesztései

Az Inventor és az AutoCAD felhasználói a továbbfejlesztett CAD integrációt élvezhetik a következő bővítményfejlesztésekkel.

Tulajdonságok frissítése CAD bővítményből

Load/Unload Data Standard

Hogyan működik?

 • Mostantól frissítheti a Tulajdonságokat a Részletek megjelenítése panel frissítés ikonjával, hogy frissítse a fájlspecifikus tulajdonságokat, lekérdezve azokat a Vaultból.
 • Mostantól betöltheti/kikapcsolhatja a Data Standard bővítményt az Inventor Load/Unload gombjával az adott bővítményre jellemző funkciók engedélyezéséhez vagy letiltásához.

Ahhoz, hogy teljes képet kapjon az Autodesk Vault 2023 újdonságairól is, olvassa el korábbi blogbejegyzésünket!


Mindent tudni szeretne az Autodesk Vault tervadatkezelő rendszerről, de eddig még nem volt kitől megkérdeznie? Tekintse meg felvételről Radnai László kollégánk előadását!

A kapcsolattartás vagy az adatok kapcsolódása, egymásra épülése, összefonódása, esetleges újrahasznosítása egy sikeres projekt alapkövei. Ezek nélkül nagyon nehéz a jelenlegi helyzetben helyt állni. Az pedig különösképpen fontos, hogy adatainkat lehetőség szerint mindenhonnan és bármilyen platformról elérjük, hogy meg tudjuk hozni a jó döntést a jó időben.


Reméljük, hogy a fenti Autodesk Vault 2023.1 újdonságok meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. 
Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Radnai László
Értékesítési és technikai tanácsadó
+36 30 370 9125 | +36 1 273 3417
laszlo.radnai@arkance-systems.com