Szoftverfejlesztés

Tegye munkáját egyszerűbbé, gyorsabbá, könnyebbé egyedi, testreszabott fejlesztésekkel. Legyen szó egy teljesen új alkalmazásról, vagy meglévő Autodesk szoftverének kiegészítéséről, az Arkance Systems csapata elkészíti Önnek

Testreszabott, egyedi megoldások

Az Autodesk szoftverek dinamikusan fejlődnek évről évre, előbb utóbb azonban mindenki eléri a gyári szoftverek által biztosított lehetőségek korlátait és ilyenkor felmerül a kérdés, hogy milyen módon lehetne mégis tovább fejlődni. Sokszor egy néhány soros makróval is órákat lehet heti szinten megtakarítani, azonban egy egyedi, testreszabott eszközkészlettel, vagy egy igény szerint lefejlesztett alkalmazással lehet elérni a legjobb eredményt.

Mi itt az Arkance Systemsnél azon dolgozunk, hogy ügyfeleink munkáját a tőlünk telhető legmagasabb szinten segítsük és ezért kínálunk saját, készen megvásárolható szoftvereket, valamint vállaljuk egyedi kiegészítő alkalmazások fejlesztését többek között Autodesk Inventor, Vault és AutoCAD szoftverekhez egyaránt.

Szeretné felgyorsítani a tervezési és dokumentáció kezelési feladatokat?

Szeretné összekapcsolni Vault szoftverét a vállalat irányítási rendszerrel?

Szeretné, hogy ügyfelei egy interaktív webes felületen férjenek hozzá termékkínálatához?

A gyári szoftverek nem adnak teljes megoldást a problémájára?

  • Gyártási folyamatai egyedi megoldást kívánnak?

Ha lát fejlesztési lehetőséget a céges munkafolyamataiban, keressen minket és mi segítünk!

Nagy ipari tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, sok ügyfelünk mindennapi munkáját tettük már gördülékenyebbé. Bármelyik Autodesk szoftverről is beszélünk általában több lehetőség is van ezek továbbfejlesztésére, melyek közül a megoldandó feladat ismeretében segítünk megtalálni a leg költséghatékonyabb megoldást.

Beépülő Add-In modulok

A beépülő Add-In alkalmazások képviselik a szoftverek továbbfejlesztésének legprofesszionálisabb módját és egyúttal ezek az alkalmazások nyújtják a legtöbb lehetőséget és a legjobb teljesítményt. A leginkább Visual Basicben vagy C#-ban készülő programokkal olyan saját parancsok, menüpontok, vagy komplett eszköztárak építhetők a szoftveren belül, melyek a gyári, integrált eszközökhöz hasonló kezelőfelületről érhetők el, viszont az adott cégre jellemző feladatokra vannak optimalizálva, így nagy mértékben segítik a munkát.

A Vault Job Server segítségével különböző feladatokat lehet elvégeztetni, melyeket a háttérben megszakítás nélkül, folyamatosan végez, felhasználói beavatkozás nélkül. A gyárilag integrált feladatok, mint például fájlok tulajdonságainak frissítése, pdf export, fájl duplikációk keresése mellett saját feladatokat lehet létrehozni a Job Server számára, amelyek manuálisan, vagy például egy életciklus állapot váltáshoz kötve automatikusan is indíthatók.

Külön futtatható alkalmazások

A szoftverek utasításai nem csak a szoftveren belül, hanem azzal párhuzamosan futtatható exe fájlokból is elérhetőek és az adott szoftvert akár felhasználói felület nélkül a háttérben futtatva is lehet speciális feladatokra használni. Előnye ezeknek a programoknak a beépülő modulokkal szemben, hogy nem igényelnek különböző telepítési és beüzemelési lépéseket, nagyobb szabadságot biztosítanak a fejlesztő számára, egyszerűbben tesztelhetők, ütemezetten futtathatók és kimondottan előnyösek azokban az esetekben, ahol több szoftverrel is kommunikálni kell egyidejűleg.

Az integrált makrók, beépülő Add-In modulok és a párhuzamosan futtatható alkalmazások esetén egyaránt szükség van egy teljes értékű, aktív licenccel rendelkező szoftverre a futtatáshoz. Az Inventor Apprentice Server egy speciális, külön futtatható megoldás, amelynek működéséhez nincs szükség Inventor telepítésére és így licencre sem. Az így készített programokkal nem lehet a dokumentumokat módosítani, csak információkat lehet a fájlokból kiolvasni, azonban, ha adatgyűjtés, vagy keresés a cél, akkor ilyen esetekben ez a legjobb módszer. Működésükből kifolyólag ezeknek a programoknak további előnye a gyorsaság, aminek köszönhetően nagy mennyiségű fájl is gyorsan feldolgozható.

Egyszerűbb makrók

A legtöbb Autodesk szoftver rendelkezik integrált fejlesztői környezettel (VBA, Inventor iLogic, stb.), ami a legegyszerűbb megoldást kínálja a gyári lehetőségeinek továbbfejlesztésére. Előnye, hogy nem kell külön szoftvert telepíteni, egyszerűbb az üzembe helyezés és bizonyos esetekben közvetlenül a dokumentumok tárolják ezeket a programokat.

Az integrált fejlesztési megoldások közül érdemes kiemelni az Inventor iLogic modulját, amit az iparban elsősorban modell konfigurációk felépítésére, iTulajdonságok automatikus kitöltésére és ellenőrzésére, import/export műveletekre, mérésekre és számításokra használják, de szinte bármilyen feladat megvalósítható a segítségével. A beépített függvényekkel a legtöbb feladat könnyen megvalósítható, de szükség esetén ezeket a függvényeket Visual Basic kóddal ki lehet egészíteni. Az iLogic makrókat kézzel, vagy események hatására is el lehet indítani és tárolhatók közvetlenül az Inventor fájlokban, vagy külső, mindenki számára elérhető közös mappában egyaránt. Egy külön telepíthető kiegészítésnek köszönhetően az Inventor iLogic modulja Vault funkciókkal is bővíthető.

Autodesk Forge

Az Autodesk a világon egyedülálló új, felhő alapú platformot épített az elmúlt években, ami az Autodesk 3D tervező-, mérnöki, építőipari és szórakoztatóipari szoftveribe évtizedek alatt integrált tudást, valamint a tervadatok és mérnöki információk közvetlen, felhő alapú elérését teszi lehetővé a fejlesztők számára. A Forge API segítségével a jövő digitális igényeit kielégítő, testreszabott és méretezhető CAD, CAM, BIM és PLM szolgáltatásokat lehet létrehozni legyen szó tervezési folyamat automatizálásról, interaktív termékkatalógusról, fotó renderelésről, adatelemzésről, vagy virtuális- és kiterjesztett valóság alapú megoldásról.

Azon dolgozunk, hogy még több ügyfelünk számára elérhetővé tegyük az Autodesk megoldások által nyújtott új tervezési megközelítést és elkezdhessék felfedezni és bevezetni ezt a forradalmi technológiát. 

Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Név:* Munkahely neve:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

Kapcsolattartók:

Ancsin Attila
informatikus, szoftverfejlesztő
Farkas Attila
Értékesítési és technikai tanácsadó,
szoftverfejlesztő