Fusion 360 for Manufacturing

Bővítse tovább a Fusion 360 alapvető 3D tervezési és gyártási képességeit olyan eszközökkel, amelyek a termelés bármely szakaszában kezelik a változásokat.

Mi is pontosan a Fusion 360 for Manufacturing?

Az Autodesk Fusion 360 for Manufacturing integrált megoldás termékfejlesztő és gyártó vállalatok számára. Tartalmazza a Fusion 360-at, a terméktervezésre, -gyártásra és adatkezelésre szolgáló speciális eszközökkel párosítva.

A Fusion 360 for Manufacturing olyan vállalatok számára készült, amelyek szeretnék növelni az innovációt, csökkenteni a fejlesztési költségeket és felgyorsítani a gyártást előkészítő folyamatokat.

A Fusion 360 for Manufacturing előnyei

Fejlett eszközök feloldása a többtengelyes CNC megmunkáláshoz, a többlapos terítéktervezéshez és az additív gyártáshoz

Kezelje a tervezési változtatásokat a gyártás bármely szakaszában előre elkészített munkafolyamatok segítségével

Hozzáférés a fejlett 3D tervező és modellező eszközökhöz, amelyek a gyárthatóságot is alapul veszik

Nézze meg, mit tartalmaz a Fusion 360 for Manufacturing!

A Fusion 360 for Manufacturing csomag több Fusion 360 bővítményt is tartalmaz, hogy segítse a gyártócsoportját.

Machining Extension

A Fusion 360 Machining Extension fejlett gyártási funkciókat nyújt. Több 3 és 5 tengelyes stratégiát, szerszámpálya optimalizálást és folyamatautomatizálást biztosít speciális eszközeivel.

Nesting & Fabrication Extension

A Fusion 360 Nesting & Fabrication Extension kiváló lehetőséget biztosít lemezalkatrészek optimalizált, asszociatív, többfajta alkatrészből álló elrendezéseinek létrehozásához.

Product Design Extension

A Fusion 360 Product Design Extension hozzáférést biztosít a fejlett 3D tervezési és modellezési eszközökhöz, amelyek egyszerűsítik a termékfejlesztési folyamatot komplex geometriák automatizált létrehozásával.

Manage Extension

A Fusion 360 Manage Extension termék életciklus kezelési funkciókkal egészíti ki az alaprendszert, a gyártás bármely szakaszában egy gombnyomással, előre elkészített munkafolyamatok segítségével kezeli a tervmódosításokat.

Additive Build Extension

A Fusion 360 Additive Build Extension lehetővé teszi a nagy értékű fém alkatrészek 3D nyomtatását. Automatikusan orientálhatja az alkatrészeket, kiváló minőségű felületeket hozhat létre, és teljesen asszociatív támasztékot generálhat.

Több, mint 50%-kal kedvezőbb ár, ha a Fusion 360 for Manufacturing ajánlatot választja!* A Fusion 360 for Manufacturing ajánlat olyan képességeket tartalmaz, amelyek segíthetik gyártócsapatát a gyártási folyamat tervezésében, gyártásában és irányításában. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy szakértő kollégánk az Ön igényeire szabott ajánlatot elkészíthesse.

Név:*

Foglalkozása/beosztása:

Munkahely neve:*

E-mail cím:*

E-mail cím újra:*

Telefonszám:*

Érdeklődési terület/iparág:

CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb


Az alábbi Fusion 360 for… megoldás érdekel:*
Fusion 360 for Product Design
Fusion 360 for Manufacturing


Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb


Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

 

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*

 Az Autodesk-termékekre való előfizetés rugalmas kezelést és egyszerűbb hozzáférést biztosít az eszközökhöz és technológiákhoz!

Műszaki támogatás: hozzáférés a támogatási szakemberekhez, távoli segítségnyújtás és online erőforrások használatának lehetősége.

Naprakész szoftver: maradjon versenyképes a legújabb fejlesztésekhez és a frissítések révén a teljesítmény-javításokhoz való azonnali hozzáféréssel.

Rugalmas futamidők: használja a szoftvert, ameddig csak szüksége van rá, egy vagy három évig terjedő futamidőkkel vagy használatalapú konstrukcióval.

Adminisztrációs eszközök: könnyedén kezelheti a szoftverlicenceket, a helyeket és a használatot az Autodesk-fiókjából.

Töltse le a Fusion 360 bővítmények, 14 napos próbaverzióját!

Bővítse a Fusion 360 alapvető 3D tervezési és gyártási képességeit olyan eszközökkel, amelyek a gyártás bármely szakaszában kezelik a módosításokat, automatizálva és egyszerűsítve a gyártási folyamatot natívan ismerő funkciók tervezését!

Név:* E-mail cím:* E-mail cím újra:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*

Reméljük, hogy a Fusion 360 számos funkciója meghozza a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési, gyártási hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

*A Fusion 360 for Manufacturing ajánlattal a Fusion 360, a Machining Extension, a Product Design Extension, a Nesting & Fabrication Extension, az Additive Build Extension és a Manage Extension több mint 50%-kal olcsóbban szerezhető be, mintha azokat külön-külön vásárolná meg.

Kapcsolattartók:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó
Tóth Sándor
Értékesítési és technikai tanácsadó