Kösse össze Autodesk CAD/PDM rendszerét ERP rendszerével! – webinár

A tervező/gyártó cégek általában különböző forrásból származó alkalmazásokat használnak arra, hogy tervezési és ahhoz kapcsolódó adataikat létrehozzák, kezeljék és biztonságosan tárolják vagy megosszák, cégen belül vagy azon kívül. Ezért több rendszerben kell információkat keresniük, értékes időt veszítve az ismétlődő feladatokon. Legrosszabb esetben hiányos vagy nem aktuális/megfelelő információ birtokában kell döntést hozniuk.

Ezen feladatok elvégzéséhez megoldás az Arkance Systems által fejlesztett Holixa ERP Connector megoldás, amely egy Autodesk Vault Professional bővítmény. Használatával automatizálhatja a tervadatkezelési (PDM) és a vállalati erőforrás-tervezési rendszer (ERP) közötti adatátvitelt.
Támogatott ERP rendszerek: SAP, SAP One, BAAN, SyteLine, MS Dynamics/Axapta, IFS, Helios Orange & Helios Green, Karat, Monaco, TPV 2000, QAD és még sok egyéb…

Vegyen részt 2023. január 31-én 10 órától szakmai webinárunkon, ahol bemutatjuk a Holixa ERP Connector megoldásunkat, amellyel teljes felügyeletet szerezhet adatkommunikációja felett a tervezéstől egészen a gyártásig!

Előadóink: Németh László és Radnai László

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküdlhessük. Köszönjük.
A webinárt rögzítjük, amelyet az arra regisztrálók részére az eseményt követően emailban elküldünk.

Név:*
Foglalkozása/beosztása:
Munkahely neve:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Telefonszám:*
Honnan értesült a rendezvényről?:*
Érdeklődési terület/iparág: CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb
Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:* AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb
Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?: fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.: igen
Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:* igen

Azon dolgozunk, hogy még több ügyfelünk számára elérhetővé tegyük az Autodesk gépipari megoldások által nyújtott új tervezési megközelítést és elkezdhessék felfedezni és bevezetni ezt a forradalmi technológiát. 

Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.


* 2022. július 19-én az ARKANCE SYSTEMS felvásárolta a HungaroCAD Kft-t, a magyarországi építőipari és gépipari digitális megoldások kiemelkedő szereplőjét. Az ARKANCE-csoporthoz való csatlakozással a HungaroCAD Kft. és az Arkance Systems HU Kft. csapata teljes körű megoldásokat kínál a CAD/CAM/BIM/GIS/Infrastruktúra BIM/PDM/PLM megoldások és szolgáltatások esetében, amelyek magas hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink és partnereink számára. Egy átmeneti időszakot követően a két vállalat ugyanazon ARKANCE SYSTEMS égisze alatt fog működni.

Kapcsolattartók:

Németh László
Mérnök tanácsadó
Radnai László
Értékesítési és technikai tanácsadó