Tervezéstől a gyártásig, lehetőség szerint papírmentesen – szakmai webinár

A jelenlegi helyzethez alkalmazkodva munkafolyamatainkban sokmindenben változtatnunk kellett. Bizonyos helyzetben átálltunk otthoni munkavégzésre. VPN és felhő alapú alkalmazások és platformok segítségével a legtöbb dokumentumunk elérhetővé vált bárhonnan, így sokkal mobilabbá váltunk az elmúlt egy évben.

Tervezési dokumentumaink kezelése tekintetében is változtathatunk szokásainkon, ehhez segítség lehet a nemrégiben megjelent Autodesk Vault Mobile alkalmazás. Az alkalmazás segítségevel Vault Professional tervadat kezelő rendszerünkhöz csatlakozhatunk mobil eszközeink segítségével.

Vegyen részt 2021. április 29-én 10 órától kezdődő online előadásunkon, ahol betekintést nyújtunk a szoftver képességeibe, melynek használatával felgyorsíthatók a tervezéstől a gyártásig tartó folyamataink a jelenlegi körülmények között is.

Előadónk: Radnai László/ Értékesítési és technikai tanácsadó, Autodesk Vault specialista

Előadásunkon a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a regisztráció során megadott email címre a bejelentkezéshez szükséges linket elküldjük. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Cégen belül milyen CAM technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
folyamatközi mérés
szimultán 5x
indexált/pozícionált 5x
3 tengelyes marás
2-2,5D marás/esztergálás
2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*Amennyiben előadásunk felkeltette az érdeklődését és szeretne további részleteket megtudni a lehetőségekről, illetve segítségre van szüksége a Vault rendszer bevezetésével vagy testreszabásával kapcsolatban, keresse szakértő kollégáinkat egy személyes konzultációra!

Specialistákból álló csapatunk bármikor rendelkezésére áll, hogy segítsen Önnek a legtöbbet kihozni CAD és CAM szoftveréből. Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés: legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!