2021: a gépipar digitális átalakulásának éve

A digitalizáció minden 2021-es trendben megjelenik. Ez lesz az az év, amikor a gyártók felismerik, hogy a digitális átállás nem korlátozódik a robotokhoz hasonló gyártási megoldásokra, hanem a teljes üzleti életciklusra alkalmazható: a koncepciótervekre, a tervezésre, a mérnöki munkára, a gyártásra és az ügyfélélményre is, a felügyelettel és az üzemeltetéssel bezárólag. Mivel hatalmas lehetőségeket rejt a hulladék csökkentésére, a távoli együttműködések zökkenőmentessé tételére és egyéb hatékonyságnövelési megoldások ösztönzésére vonatkozóan, a digitális átállás kulcsfontosságú eleme az iparág fenntartható átalakításának.

Olyan digitális stratégia szükséges, amely képes megbirkózni a globalizáció, a testreszabás, a rugalmasság és a komplexitás kihívásaival, valamint a lehető legtöbb bizonytalanságot iktatja ki a termékfejlesztésből.

Az automatizálási technológiák (például a generatív tervezés) a mesterséges intelligencia, a felhőalapú számítástechnika az adatok felhasználásával automatizálják a tervezés és a gyártás aspektusait, még közelebb hozva egymáshoz a különböző szakágat.

Vegyen részt 2021. tavaszi online gépipari előadásainkon és tegyen szert új ismeretekre és készségekre, hogy Ön is készen álljon a digitális átalakulásra! Előadásainkon a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

2021. március 30., 10 óra
Gyártási folyamatok hatékonyságának növelése a Fusion 360 bővítményekkel
Előadó: Csonka Gábor
Regisztráció és további információ >>>

2021. április 8., 10 óra
Magasfokú automatizálás az alkatrészgyártásban – automatizált munkafolyamatok hyperMILL alkalmazásával 
Előadó: Sebők Róbert
Regisztráció és további információ >>>

2021. április 15., 10 óra
Gyorsítsa fel elektromos tervezési folyamatait az AutoCAD Electrical Eszközkészlettel 
Előadó: Rieth Benjámin
Regisztráció és további információ >>>

2021. április 20., 10 óra
Felhőalapú terméktervezés és együttműködés a koncepciótól a valós termékig
Előadók: Antal Iván és Bán Miklós grafikusművész
Regisztráció és további információ >>>

2021. április 27., 10 óra
Átjárás a valós- és a digitális világ között az Autodesk megoldásaival
Előadó: Farkas Attila
Regisztráció és további információ >>>

2021. április 29., 10 óra
Tervezéstől a gyártásig, lehetőség szerint papírmentesen
Előadó: Radnai László
Regisztráció és további információ >>>


A Varinex-CADStudio Kft. az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Ha többet szeretne megtudni az általunk kínált tervezési és kivitelezési megoldásokról, valamint arról, hogyan segíthetjük elő vállalata gyártási rugalmasságának növelését, keresse szakértő kollégáinkat egy személyes konzultációra!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com