Átjárás a valós- és a digitális világ között az Autodesk megoldásaival – szakmai webinár

A valós- és a digitális világ közötti kapcsolat és átjárhatóság egyre szorosabbá válik és az ezzel járó feladatok is egyre gyakrabban fordulnak elő a mérnöki munka során.

A termék és a környezet digitalizációja, vagy éppen ennek fordítottja a 3D nyomtatás már régóta fontos részét képezi ennek a folyamatnak amelynek a következő lépcsőfoka a két világ teljes összehangolása (Digitális Iker).

A hálózatba kötött eszközök (IOT) elterjedése, a felhő alapú számítási kapacitás növekedése és a nagy mennyiségű adat (Big Data) gyors feldolgozása a gyártást is forradalmasítja (Ipar 4.0).

Az Autodesk rugalmasan alkalmazkodik ezekhez az új kihívásokhoz, ezért az általa kínált megoldások, mint például a lézeres szkennelés, vagy fotó alapján előállított geometriai adatok felhasználása, a virtuális- és kiterjesztett valóság alkalmazása, a felhő alapú megosztás, renderelés, szimuláció- és termék optimalizálás (Generative Design), vagy a felhőben elérhető kész fejlesztések (Forge), mind fontos részét képezik ennek a fejlődésnek.

Vegyen részt 2021. április 27-én 10 órától tartott online előadásunkon és ismerje meg az átjárás a valós- és a digitális világ között az Autodesk megoldásaival!

Előadónk: Farkas Attila/ Értékesítési és technikai tanácsadó, Inventor specialista

Előadásunkon a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a regisztráció során megadott email címre a bejelentkezéshez szükséges linket elküldjük. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Cégen belül milyen CAM technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
folyamatközi mérés
szimultán 5x
indexált/pozícionált 5x
3 tengelyes marás
2-2,5D marás/esztergálás
2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Reméljük, hogy előadásunk témája, vagy az ott elhangzottak meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Vegye fel a kapcsolatot cégünk CAD-CAM csapatával, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata terméktervezési és fejlesztési folyamatainak továbbfejlesztéséhez és átalakításához.

Specialistákból álló csapatunk bármikor rendelkezésére áll, hogy segítsen Önnek a legtöbbet kihozni szoftveréből. Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek, vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!