Tartsa frissen tudását, tanuljon a piacvezető Autodesk forgalmazótól!

Az Arkance Systems Hungary által forgalmazott tervezői, szimulációs és BIM szoftvermegoldások mellé ügyfeleinek minél eredményesebb, hatékonyabb munkavégzése érdekében testre szabott, egyéni igényeket maximálisan szem előtt tartó oktatást biztosít. Az Autodesk világszerte 2000 hivatalos oktatóközponttal (ATC) rendelkezik.

Magyarországon elsőként az Arkance Systems Hungary, mint Autodesk Platinum Partner és Authorized Training Center kezdte meg a CAD/CAM szakemberek képzését.

Mindenki másképp tanul, és minden vállalatnak egyedi prioritásai vannak. Különböző lehetőségeket kínálunk, hogy a képzés a lehető leghatékonyabb legyen, és Ön gyorsan visszavihesse új készségeit a munkahelyére.

Miért válassza az Arkance Systems képzéseit?
Iparági szakértőkből álló oktatóinktól megtanulhatja azon képességeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a legtöbbet hozza ki technológiai beruházásából és maximális termelékenységet érjen el a kiválasztott képzéshez használt mérnöki eszközökkel.

A hivatalos ATC oktatóközpont előnyei:

 • 8-12 fős csoportok
 • jól felszerelt oktatókabinet
 • nagy tapasztalattal és tudással rendelkező oktatók
 • a legújabb szoftververzión történik az oktatás
 • az oktatási tematika nagyrészt gyakorlati munkára épül
 • Hamarosan induló képzéseink

  Tanfolyam promóció

  Minden kedves ügyfelünket, aki tantermi képzést vásárol 2023. szeptember 11. és 2023. október 31. között, megajándékozunk egy 3Dconnexion CadMouse Compact vezeték nélküli egérrel!

  Tovább olvasom

  AutoCAD 2024 alap tanfolyam

  2023.10.11. - 3 napos, intenzív alapfokú AutoCAD 2024 tanfolyam az alapismeretek megszerzésére és azok hatékony használatára.

  Tovább olvasom

  Revit BIM építész 3 napos alap tanfolyam

  2023.10.18. - A 3 napos Revit BIM építész alapozó tanfolyam célja, hogy a tanfolyamon részt vett hallgatók a képzés végeztével önállón létre tudjanak hozni egy komplett 3D épület modellt.

  Tovább olvasom

  AutoCAD 2024 haladó tanfolyam

  2023.10.30. - 2 napos, intenzív haladó AutoCAD 2024 tanfolyam, a résztvevők végigmennek azokon a témakörökön, amelyekről az alapozó tanfolyamunkban nem vagy csak érintőlegesen van szó.

  Tovább olvasom

  Fusion 360 alap tanfolyam

  2023.11.06.- Az alap tanfolyamra elsősorban kezdő Fusion 360 felhasználókat várunk, de azok számára is hasznos ismereteket tanítunk, akik saját maguk, önállóan láttak neki a szoftver használatának elsajátításához, de elakadtak.

  Tovább olvasom

  Rhino – Basic training in English (alaptanfolyam angol nyelven)

  09.11.2023. The goal of the four-day Rhino3D course at the Basic level is to show the student the capabilities of Rhino’s essential tools and its particular aproach to precision modelling.

  Tovább olvasom

  Fusion 360 CAM 3 napos tanfolyam

  2023.11.13. - A 3 napos Fusion 360 CAM tanfolyamon a résztvevők elsajátíthatják az alapvető 2D-s és 3D-s marási és esztergálási műveletek tervezését a Fusion 360 környezetében.

  Tovább olvasom

  Autodesk Civil 3D 2 napos haladó tanfolyam

  2023.11.13. - A 2 napos intenzív tanfolyamon elsajátíthatja a magyar Útügyi Műszaki Előírásoknak megfelelő tervek készítését az Autodesk Civil 3D szoftverben!

  Tovább olvasom

  Revit BIM épületgépész 3 napos alap tanfolyam

  2023.11.21. - 3 napos Revit BIM épületgépész alap képzésünk alatt megismerkedhet a szoftver épületgépészeti, elemek 3D-ben való tervezésével és módosításával az eszközkészletek használatával.

  Tovább olvasom

  Inventor 2024 alap tanfolyam

  2023.11.27.- Tanulja meg szakértőnktől az Autodesk Inventor 2024 profi használatát az alapoktól. Lépjen most, hogy munkájában is szintet léphessen!

  Tovább olvasom

  Revit BIM épületvillamos 3 napos alap tanfolyam

  2023.11.28. - A Revit BIM épületvillamos tanfolyam célja, hogy a hallgatók alapszinten elsajátítsák a szoftver épületvillamos tervezési és dokumentációs eszközeit.

  Tovább olvasom

  Twinmotion alaptanfolyam

  12 órás, intenzív Twinmotion 2023 tanfolyam, amely a program részletes megismerése mellett a szakági import lehetőségekre és a valós idejű vizualizáció gyakorlati munkafolyamatára irányul.

  Tovább olvasom

  3ds Max alaptanfolyam

  18 órás, intenzív, alapfokú 3ds Max 2024 tanfolyam, amely a 3D alapismeretek megszerzésére és azok gyakorlati használatára irányul.

  Tovább olvasom

  Autodesk Civil 3D 2 napos alap tanfolyam

  A 2 napos képzés alatt megismerheti a nyomterv létrehozásához szükséges eszközöket és funkciókat, valamint ezekből a létrehozott objektumokból mennyiségi kimutatásokat hozhat létre.

  Tovább olvasom

  AutoCAD Map 3D tanfolyam

  TANFOLYAM: AutoCAD Map 3D intenzív alap- és haladó szakági tanfolyam térinformatikai tervezési képességek megszerzésére.

  Tovább olvasom

  Advance Steel alap tanfolyam

  A 3 napos tanfolyam témája az acélszerkezet tervezés alapjait öleli fel a modellezéstől a különböző kapcsolatok kialakításán keresztül egészen a gyártmányterv készítéséig.

  Tovább olvasom

  hyperMILL 5 napos tanfolyam

  Ismerje meg az automatizált programozás és hatékonymegmunkálás CAM eszközét 5 napos intenzív hyperMILL tanfolyamunkon!

  Tovább olvasom

  V-Ray alaptanfolyam

  12 órás, intenzív V-Ray alaptanfolyam, amely a program részletes megismerése mellett a képkiszámítás elméleti munkafolyamatára irányul.

  Tovább olvasom

  Autodesk Inventor haladó képzés

  A haladó Inventor tanfolyam tananyaga kitér az adaptív tervezési megoldásokra és az iparban elterjedt tervezési megoldásokra, ami elengedhetetlen a komplex szerkezetek átlátható és könnyen módosítható, javítható kialakítására.

  Tovább olvasom

  Navisworks 3 napos tanfolyam

  A 3 napos tanfolyam a Navisworks összes funkciójának használatára készíti fel a hallgatókat, metrikus gyakorlati példák feldolgozásán keresztül sajátítják el a mindennapi munka fogásait.

  Tovább olvasom

  E-tér szakmai konzultáció

  Szakmai konzultációs lehetőség az E-TÉR publikáláshoz szükséges szakmai tudásról.

  Tovább olvasom

  PowerMill 3 és 5 tengelyes alap és haladó tanfolyam (3 + 2 nap)

  Tanfolyamunkon megtanítjuk a 3, 3+2 és 5 tengelyes szerszámpályák hatékony létrehozását és használatát.

  Tovább olvasom

  AutoCAD Electrical 2 napos tanfolyam

  A tanfolyam során megtanulhatja az AutoCAD elektromos vezérlőrendszerek tervezéséhez fejlesztett ipar specifikus eszközkészletének használatával.

  Tovább olvasom