AutoCAD 2024 haladó tanfolyam – ismerje meg a határtalan tervezés szabadságát!

AutoCAD tanfolyam

A tanfolyam két napja során a résztvevők végigmennek az AutoCAD azon témakörein, amelyekről az AutoCAD alapozó tanfolyamunkban nem vagy csak érintőlegesen van szó.

Az AutoCAD haladó tanfolyam célja, hogy a résztvevők a tanfolyam elvégzésével képesek legyenek dinamikus blokkok szerkesztésére, attribútumok kezelésére, rajzlapkészletek létrehozására. A tanfolyamon megismerik a 3D eszközök használatának módjait és lehetőségeit. Elsajátítják, hogy a megépített 3D modellekből hogyan lehet látványtervi képeket készíteni.

Következő időpont: 2023.10.30-31.
Helyszín: Arkance Systems Hungary Oktatóterem*
1119 Budapest, Fehérvári út 84/a.

Ha Ön is fejlődni szeretneitt az alkalom, hogy szakértők kollégánk által vezetett, Hivatalos Autodesk Oktatóközpontunkban (ATC) megtartott tanfolyamunkon szerzett tudással szintet léphessen munkájában.  

Jelentkezzen tanfolyamunkra!Még ez is érdekelheti…

40 AutoCAD tipp, amit minden felhasználónak ismerni kell - Arkance Systems

Reméljük, hogy az új AutoCAD számos funkciója, mobil és web applikációja meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.


* 2022. július 19-én az ARKANCE SYSTEMS felvásárolta a HungaroCAD Kft-t, a magyarországi építőipari és gépipari digitális megoldások kiemelkedő szereplőjét. Az ARKANCE-csoporthoz való csatlakozással a HungaroCAD Kft. és az Arkance Systems HU Kft. csapata teljes körű megoldásokat kínál a CAD/CAM/BIM/GIS/Infrastruktúra BIM/PDM/PLM megoldások és szolgáltatások esetében, amelyek magas hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink és partnereink számára. Egy átmeneti időszakot követően a két vállalat ugyanazon ARKANCE SYSTEMS égisze alatt fog működni.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com