AutoCAD 2024

Több millióan bíznak benne.
Több évtizedes innovációra épül
, hogy felszabadíthassa kreativitását!
 

AutoCAD 2024

Eszközök a jelen és a jövő tervezési kihívásaira

Használjon speciális eszközkészleteket a szakterület-specifikus alkatrészekhez, szolgáltatásokhoz és funkciókhoz – beleértve az építészetet, a gépipari, elektromos tervezést és egyebeket.

És miért állna meg itt?

Az AutoCAD magas szintű testreszabhatóságot tesz lehetővé, hogy Ön személyre szabhassa a munkamódszert több ezer harmadik féltől származó alkalmazáson és kapcsolaton keresztül az iparágvezető tervezőszoftverek és technológiai partnerek Autodesk ökoszisztémájához – beleértve a nagyobb felhőalapú tárolási szolgáltatókat is.

Gyorsítsa fel kreativitását!

A tervezési munkafolyamatok javítását segítő gépi tanulási technológiát alkalmazó innovatív megoldások gyors létrehozására és az azokon való együttműködésre összpontosít.

Gyorsítsa fel kreativitását!

Összpontosítson az innovatív megoldások gyors létrehozására és együttműködésére a kisegítő gépi tanulási technológia segítségével a tervezési munkafolyamatok javítása érdekében!

My Insights makro tanácsadó és műszerfal

Értékes információkat nyújt Önnek a megfelelő időben és a megfelelő kontextusban, hogy segítse az Ön által automatizálható lépéseket.

Count / Darabszám

Automatizálhatja a blokkok vagy objektumok összeszámolását egy kiválasztott területen belül vagy az egész rajzban 70%-kal gyorsabban

Blokkok paletta

A tervezési tartalom újrafelhasználása blokkok segítségével akár 47%-kal gyorsabb

Intelligens blokkok: Elhelyezés

Automatikusan elhelyezheti a blokkokat a rajzában az alapján, hogy eddig hova helyezte be ugyanazokat, így csökkentheti a kattintások számát, és értékes időt takaríthat meg a folyamat során.

Intelligens blokkok: Csere

Gyorsan megtalálhatja a szükséges blokkokat a gépi tanuláson alapuló funkciókkal, amelyek hatékony, időtakarékos automatizálást biztosítanak.

Személyre szabott funkcionalitás

A szervezetek saját iparáguknak megfelelően testre szabhatják az AutoCAD programot, lehetővé téve a csapatok számára, hogy szakterület-specifikus rutinokat és munkafolyamatokat hozzanak létre és futtassanak.

Összekapcsolt tervezési élmény

Az Autodesk iparágvezető tervezőszoftverekből és technológiai partnerekből álló ökoszisztémát hoz létre, hogy összekapcsolja az AutoCAD-et az olyan eszközök munkafolyamataival, mint a Revit, a Civil 3D és az Inventor. A rajzokat biztonságosan megoszthatja és feliratozhatja asztali gépen, weben vagy mobileszközökön.

Webes AutoLISP API-k

Az AutoLISP, az AutoCAD asztali verziójának alapvető szolgáltatása, mostantól lehetővé teszi a testreszabásokat parancsok sorozatának automatizálására a webes AutoCAD programban.

Az AutoCAD LT már tartalmazza az AutoLISP protokollt.

Használja ki az AutoCAD-alapú programokban való használatra létrehozott, korábban írt programok ezreit. Az AutoCAD LT támogatja az AutoLISP-forrásfájlokat (LSP), a lefordított LSP-fájlokat, a gyorsan letölthető AutoLISP- (FAS) és Visual LISP-alkalmazásfájlokat (VLX).

Adatjelölő importálása és jelölősegéd

Gyorsabb, platformfüggetlen jelölő munkafolyamatok a kibővített gépi tanulási képességeknek és az alapvető felhasználói élmény fejlesztéseinek köszönhetően

TrustedDWG®

A DWG egy, az iparágban széles körben alkalmazott AutoCAD-fájlformátum. A DWG fájltípus nélkülözhetetlen ügyfeleink munkafolyamataihoz, különösen az építőipari tervezőcsoportok használják a mindennapi munkájuk során.
Az AutoCAD 2023 DWG fájlformátuma nem változott az előző verzióhoz képest, 2018 óta változatlan.

Tudta? Kizárólag az Autodesk rendelkezik a TrustedDWG® technológiával a DWG-fájlok részletességének és kompatibilitásának biztosítása érdekében.

Web alkalmazás

Minden AutoCAD, illetve AutoCAD LT előfizetésének része az AutoCAD web alkalmazás, amelynek segítségével egy böngészőben futó AutoCAD egyszerűsített változatához juthat hozzá. Ennek segítségével alapvető rajzi és módosító funkciók állnak rendelkezésére, mely segítségével bárhonnan és bármikor módosíthatja terveit, DWG rajzait.

Az AutoCAD 2024 újdonságai

Tevékenység-elemzések: Értesüljön a releváns fájlváltozásokról és hozzáférésről a projekt teljes életciklusa során a többfelhasználós tevékenységek részleteivel egy DWG-fájlban, így kényelmesen nem kell beállítani a LAN-, helyi és felhőkiszolgálókon lévő fájlokat. 

Intelligens blokkok – Csere: Az intelligens blokkok cseréje segít, hogy gyorsan megtalálhatja a szükséges blokkokat, ha egy vagy több blokkot gépi tanuláson alapuló javaslatokkal, legutóbb használt blokkokkal vagy manuális helyettesítő blokkválasztással cserél le. 

Intelligens blokkok – Elhelyezés: Az intelligens blokkok elhelyezése lehetővé teszi, hogy automatikusan elhelyezze a blokkokat a rajzban az alapján, hogy eddig hová illesztette be ugyanazokat a blokko DWG-fájlját, csökkentve a kattintások számát, és időt takarítva meg a folyamat során. 

Rajzi frissítések: A platformok közötti jelölő munkafolyamatokat gyorsabbá teheti a kibővített gépi tanulási képességekkel és a felhasználói élmény fejlesztéseivel. A rajzokat biztonságosan megoszthatja és feliratozhatja asztali gépen, weben vagy mobileszközökön. 

Az Autodesk-termékekre való előfizetés rugalmas kezelést és egyszerűbb hozzáférést biztosít az eszközökhöz és technológiákhoz!

Műszaki támogatás: hozzáférés a támogatási szakemberekhez, távoli segítségnyújtás és online erőforrások használatának lehetősége.

Naprakész szoftver: maradjon versenyképes a legújabb fejlesztésekhez és a frissítések révén a teljesítmény-javításokhoz való azonnali hozzáféréssel.

Rugalmas futamidők: használja a szoftvert, ameddig csak szüksége van rá, egy vagy három évig terjedő futamidőkkel vagy használatalapú konstrukcióval.

Adminisztrációs eszközök: könnyedén kezelheti a szoftverlicenceket, a helyeket és a használatot az Autodesk-fiókjából.

Töltse le az AutoCAD 2024 ingyenes, 30 napos próbaverzióját!

Fedezze fel a 2D és 3D CAD-szoftvert, amely tervezésautomatizálással, iparág-specifikus eszközkészletekkel, valamint webes és mobilalkalmazásokkal is rendelkezik.

Név:* E-mail cím:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

Az AutoCAD 2024 további újdonságairól hamarosan megjelenő blogbejegyzésünkből is tájékozódhat.

Reméljük, hogy az AutoCAD számos funkciója, mobil és web applikációja meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Az Autodesk, az Autodesk logó, az AutoCAD, a DWG és a TrustedDWG az Autodesk, Inc. és/vagy leányvállalatai és/vagy kapcsolt vállalkozásai bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az USA-ban és/vagy más országokban. Minden más márkanév, terméknév vagy védjegy a megfelelő jogosultak tulajdonát képezi. Az Autodesk fenntartja a jogot, hogy a termék- és szolgáltatáskínálatot, valamint a specifikációkat és az árképzést bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa.

Kapcsolattartók:

Radnai László
Értékesítési és technikai tanácsadó
Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató