V-Ray alaptanfolyam

12 órás, intenzív V-Ray alaptanfolyam, amely a program részletes megismerése mellett a képkiszámítás elméleti munkafolyamatára irányul.

A V-Ray for 3ds Max komplett világítási és árnyékolási megoldást kínál, amely hibátlanul képes beépülni minden dizájner és 3D művész munkafolyamatába. Az új verzió a V-Ray 6 for 3ds Max pedig okosabb, gyorsabb és még erőteljesebb minden korábbi verziónál.

A tanfolyam célja, hogy az elvégzést követően képesek legyenek a V-Ray rendering szoftver általános munkafolyamatának használatára, optimalizálására és alkotó elemeinek létrehozására. A tanfolyam különös hangsúlyt fektet a V-Ray elméleti megoldásainak ismeretére így a résztvevők képesek lesznek a megszerzett tudást különböző szoftverkörnyezetben alkalmazni. A témakörök bemutatása 3ds Max szoftverben történik, de előzetes 3ds Max ismeretre nincs szükség az elvégzéshez.

Kiknek ajánljuk:
A V-Ray alaptanfolyamot látványtervezéshez, építészethez, belsőépítészethez, ipari termékés formatervezéshez, mérnöki munkákhoz, építőipari, várostervezési és kertépítési szakemberek számára ajánljuk.

Szükséges előképzettség
Alapszintű Windows és grafikai, képfeldolgozási munkafolyamat ismeretek.
A szoftver 64-bites Microsoft Windows 10 / 11 operációs rendszeren fut. Előzetes 3ds Max ismeretre nincs szükség a tanfolyam elvégzéséhez.

Időpontok:

  • egyeztetés alatt

Helyszín: Arkance Systems Hungary Oktatóterem*
1119 Budapest, Fehérvári út 84/a.

Főbb témakörök:

● A V-Ray rendszer felépítése és kezelőfelületének bemutatása.
● V-Ray Render beállítások, a képalkotás elméleti alapjai.
● V-Ray világítási munkafolyamata külső- és belső térben.
● A fizikai kamera használata, kamera hatások létrehozása.
● Anyagtulajdonságok beállításai, természetes hatású anyagokhoz.
● Térfogathatások készítése: köd, légkör és felhő szimuláció.
● V-Ray képkiszámítás rétegei és komozitálása.
● V-Ray 5 és V-Ray 6 újdonságok.

Ha Ön is fejlődni szeretneitt az alkalom, hogy szakértők kollégánk által vezetett, Hivatalos Autodesk Oktatóközpontunkban (ATC) megtartott tanfolyamunkon szerzett tudással szintet léphessen munkájában.

 Jelentkezzen tanfolyamunkra!

 


Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.


* 2022. július 19-én az ARKANCE SYSTEMS felvásárolta a HungaroCAD Kft-t, a magyarországi építőipari és gépipari digitális megoldások kiemelkedő szereplőjét. Az ARKANCE-csoporthoz való csatlakozással a HungaroCAD Kft. és az Arkance Systems HU Kft. csapata teljes körű megoldásokat kínál a CAD/CAM/BIM/GIS/Infrastruktúra BIM/PDM/PLM megoldások és szolgáltatások esetében, amelyek magas hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink és partnereink számára. Egy átmeneti időszakot követően a két vállalat ugyanazon ARKANCE SYSTEMS égisze alatt fog működni.