3ds Max alaptanfolyam

18 órás, intenzív, alapfokú 3ds Max 2024 tanfolyam, amely a 3D alapismeretek megszerzésére és azok gyakorlati használatára irányul.

A 3ds Max kezdő képzés, egy intenzív gyakorlati képzés, mely az alapoktól indul. Megismerjük a 3ds Max legfontosabb eszközeit, a főbb 3D munkafolyamatokat mint 3D modellezés, textúrázás, bevilágítás, rendering és animáció. Az oktató segítségével elkészíti első 3D komplex jelenetét. A képzés biztos alapismereteket nyújt a professzionális 3D képalkotás területén.

Kiknek ajánljuk:
Akik szeretnék 3D tanulmányaikat biztos alapokkal elkezdeni, és átfogó 3D alapismeretekkel rendelkezni. Későbbiekben szeretnék haladó szinten folytatni tanulmányaikat játékfejlesztő, filmes, lakberendező, 3D modellező, látványtervező területeken.

Szükséges előképzettség
Alapszintű Windows, és bármilyen grafikai szoftver ismerete (pl: photoshop). A szoftver Windows operációs rendszeren fut.

Időpontok: egyeztetés alatt

  • Helyszín: Arkance Systems Hungary Oktatóterem*
  • 1119 Budapest, Fehérvári út 84/a.

Főbb témakörök:

● A 3ds Max telepítése, felépítése és kezelőfelületének bemutatása.
● Projektkezelés, hatékony és biztonságos fájlkezelés.
● Mozgás a 3D térben, navigációs és szerkesztő eszközök.
● Objektumok szervezése és elhelyezése a 3D térben.
● Vonalas objektumok létrehozása és módosítása.
● Poligon modellezés, módosítók használata.
● 3D modellek textúrázása, képek felhasználása
● Az Arnold képalkotó rendszer megismerése.
● Arnold fényforrások és anyagtulajdonságok.
● Arnold napfényrendszer és fényhatások rendszerének bemutatása.
● A 3ds Max animációs környezete, objektumvezérlők, animációs struktúrák.
● A projektek véglegesítése, képek és animációk gyártása

Ha Ön is fejlődni szeretneitt az alkalom, hogy szakértők kollégánk által vezetett, Hivatalos Autodesk Oktatóközpontunkban (ATC) megtartott tanfolyamunkon szerzett tudással szintet léphessen munkájában.

 Jelentkezzen tanfolyamunkra!

 


Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.


* 2022. július 19-én az ARKANCE SYSTEMS felvásárolta a HungaroCAD Kft-t, a magyarországi építőipari és gépipari digitális megoldások kiemelkedő szereplőjét. Az ARKANCE-csoporthoz való csatlakozással a HungaroCAD Kft. és az Arkance Systems HU Kft. csapata teljes körű megoldásokat kínál a CAD/CAM/BIM/GIS/Infrastruktúra BIM/PDM/PLM megoldások és szolgáltatások esetében, amelyek magas hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink és partnereink számára. Egy átmeneti időszakot követően a két vállalat ugyanazon ARKANCE SYSTEMS égisze alatt fog működni.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com