Sajátítsa el az Autodesk Civil 3D építőmérnöki szoftver használatát!

A Civil 3D alapozó oktatás célja megismertetni a szoftver kezelőfelületét és 2Ds és 3Ds pont és felület objektumok létrehozását. A 2 napos intenzív képzés alatt megismerheti a nyomterv létrehozásához szükséges eszközöket és funkciókat, valamint ezekből a létrehozott objektumokból mennyiségi kimutatásokat hozhat létre.

A tanfolyamra bekapcsolódás előfeltétele az AutoCAD alapfokú- és általános építőmérnöki ismeretek.

Az alapozó képzésünk az alábbi témakörökkel foglalkozik:

  • Civil 3D alapok
  • Civil 3D pont objektum
  • Munka felületekkel
  • Vezérlővonalak és rézsűk
  • Nyomvonal, hossz-szelvény, mintakeresztszelvény
  • Nyomterv
  • Keresztszelvény
  • Anyaglista
  • Tömegszámítás

A tanfolyam időpontja: egyeztetés alatt
Helyszín: Arkance Systems Hungary Oktatóterem
1119 Budapest, Fehérvári út 84/a.

Ha Ön is fejlődni szeretne, itt az alkalom, hogy szakértők kollégánk által vezetett, Hivatalos Autodesk Oktatóközpontunkban megtartott tanfolyamunkon szerzett tudással szintet léphessen munkájában.

Jelentkezzen tanfolyamunkra!Civil 3D alap képzésünk után vegyen részt haladó képzésünkön is, ahol a magyar Útügyi Műszaki Előírásoknak megfelelő tervek készítését sajátíthatja el az Autodesk Civil 3D szoftverben!

A 2 napos intenzív tanfolyamon azt az építőmérnöki tervezési gyakorlatot tanulhatja meg, amellyel burkolat-megerősítési tervet tud létrehozni az Autodesk Civil 3D segítségével. 

Haladó Civil 3D tanfolyamunkról további információt ITT talál!


Ez is érdekelheti >>> Megjelent az Autodesk Civil 3D és az InfraWorks 2024-es új kiadása! Olvassa el blogbejegyzésünkben az újdonságokat!


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Egyed András
BIM tanácsadó