Autodesk AutoCAD Map 3D alap- és haladó tanfolyam

A tanfolyam során a hallgatók megismerkedhetnek az Autodesk AutoCAD alapú térinformatikai alkalmazásával.

Az AutoCAD Map 3D eszközkészletben az általános CAD menüpontokon felül változatos térinformatikai feladatok elvégzéséhez szükséges funkciókat biztosít. A különböző funkciók némelyike magukra a hagyományos .dwg fájlokra is alkalmazható. Az eszközök használatával egyrészt kezelhetők a térinformatikai adatok és összekapcsolhatók a tervezési adatokkal.

A téradatbázis fájlokban és adatbázisokban (SQLite, SDF, SHP, MSSQL, Oracle, stb.) tárolt adatok egy rajztérbe jelenhetnek meg, ezeket szerkeszthetjük, illetve módosításokat hajthatunk rajtuk végre. A szoftver olyan térinformatikai megoldásokat nyújt, amelyek segítségével összetett térbeli problémákra is könnyen tudunk választ adni (pl. topológia elemzések).

A szakági modellek segítségével pedig akár komplett iparspecifikus adatmodelleket és munkafolyamatokat is kialakíthatunk. A felhasználók napi munkáját űrlapok és automatizált folyamatok teszik könnyebbé.

Alapképzés, időtartama: 2 nap

A képzés során megszerezhető kompetencia: A tanfolyam célja megismertetni a felhasználót az AutoCAD Map 3D rendszer térinformatikai képességeivel: rajztisztítás, objektumadatok létrehozása, adatbázisok kapcsolása, lekérdezések létrehozása, dokumentumcsatolások, topológiák, koordináta rendszerek használata, vetületi számítások, téradatbázisok kialakítása és kezelése.

Az oktatáshoz magyar nyelvű oktatási kézikönyvet biztosítunk!

Haladó képzés, időtartama: 1 nap

A képzés során megszerezhető kompetencia: AutoCAD Map 3D térinformatikai szakági modell kialakítása és használata. Autodesk Infrastructure Admin képességeinek elsajátítása.

FONTOS: a hamarosan aktuálissá váló E-TÉR rendszerbe történő publikáláshoz szükséges térinformatikai szemléletű tervezéssel kapcsolatos speciális konzultációt indítunk. További információ >>>

Időpont: a tanfolyamokat a képzésre jeletkezők igényei alapján indítjuk
Helyszín: Arkance Systems HU Kft. Oktatóterme
1119 Budapest, Fehérvári út 84/a.

Ha Ön is fejlődni szeretne, itt az alkalom, hogy szakértők kollégánk által vezetett, Hivatalos Autodesk Oktatóközpontunkban (ATC) megtartott tanfolyamunkon szerzett tudással szintet léphessen munkájában. Az AutoCAD Map3D eszközkészletben az általános CAD funkciókon felül változatos GIS elemeket használhatunk, többek között GIS-topológia kezeléssel bővíti ki az AutoCAD szoftvert, így a CAD- és GIS-adatok szerkeszthetőek a tervezés és az adatkezelés céljára. Használja ki az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, hogy új szintre emelje tervezési hatékonyságát. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.