Twinmotion alaptanfolyam

12 órás, intenzív Twinmotion 2023 tanfolyam, amely a program részletes megismerése mellett a szakági import lehetőségekre és a valós idejű vizualizáció gyakorlati munkafolyamatára irányul.

A Twinmotion 2023 tanfolyam megismerteti a felhasználót a program telepítésével és intuitív kezelőfelületével. A Twinmotion egy könnyen használható vizualizációs eszköz, amely szinte minden CAD és BIM környezetet támogat. A tanfolyam ismerteti a Revit, SketchUp, ArchiCAD és Unreal Engine együttműködési lehetőségeket. A rendszer az Unreal Engine alapjain lélegzetelállító minőségű, valós idejű munka területet biztosít, így az ezernyi rendelkezésre álló modell segítségével bútorokkal, kiegészítőkkel, növényzettel, járművekkel és emberekkel gazdagíthatjuk a látványterveket. A tanfolyam a résztvevőket végigvezeti az anyagtulajdonságok és a valósághű megvilágítás megoldásain. Az oktató segítségével a résztvevők elkészítik első Twinmotion projektjüket. A végeredményt álló, mozgó, panoráma vagy önálló alkalmazásként működő formában lesznek képesek prezentálni.

Kiknek ajánljuk:
A Twinmotion tanfolyamot építészethez, belsőépítészethez, ipari termék- és formatervezéshez, mérnöki munkákhoz, építőipari, várostervezési és kertépítési szakemberek számára ajánljuk.

Szükséges előképzettség
Alapszintű Windows és grafikai, képfeldolgozási munkafolyamat ismeretek.
A szoftver 64-bites Microsoft Windows 10 / 11 és MacOS operációs rendszeren fut.

Időpontok:

  • egyeztetés alatt

Helyszín: Arkance Systems Hungary Oktatóterem*
1119 Budapest, Fehérvári út 84/a.

Főbb témakörök:

• A Twinmotion telepítése, felépítése és kezelőfelületének bemutatása.
● Navigáció a 3D térben, objektumok elhelyezése és transzformálása.
● ArchiCAD, Revit és SketchUp tartalom importálása.
● Környezetépítés, projektek földrajzi helyének beállítása.
● Elemtárak használata: bútorok, növényzet, karakterek és járművek elhelyezése.
● Quixel Megascans és Sketchfab modellek használata.
● Természetes és mesterséges megvilágítás.
● A Path Tracer rendering használata.
● Projektek közzététele Twinmotion segítségével.
● Unreal Engine export lehetőségek.

Ha Ön is fejlődni szeretneitt az alkalom, hogy szakértők kollégánk által vezetett, Hivatalos Autodesk Oktatóközpontunkban (ATC) megtartott tanfolyamunkon szerzett tudással szintet léphessen munkájában.

 Jelentkezzen tanfolyamunkra!Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.


* 2022. július 19-én az ARKANCE SYSTEMS felvásárolta a HungaroCAD Kft-t, a magyarországi építőipari és gépipari digitális megoldások kiemelkedő szereplőjét. Az ARKANCE-csoporthoz való csatlakozással a HungaroCAD Kft. és az Arkance Systems HU Kft. csapata teljes körű megoldásokat kínál a CAD/CAM/BIM/GIS/Infrastruktúra BIM/PDM/PLM megoldások és szolgáltatások esetében, amelyek magas hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink és partnereink számára. Egy átmeneti időszakot követően a két vállalat ugyanazon ARKANCE SYSTEMS égisze alatt fog működni.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com