Revit BIM épületvillamos 3 napos alap tanfolyam

Tudjon meg minden szükséges információt a Revit (korábban Revit MEP) szoftverről, kizárólag az épületvillamos funkciókra koncentrálva!

A Revit BIM épületvillamos tanfolyam célja, hogy a hallgatók alapszinten elsajátítsák a szoftver épületvillamos tervezési és dokumentációs eszközeit.

Az érintett témák közé tartozik a projektsablon-kezelés, a 2D feliratozás, szimbólumok és elektromos családok létrehozása, a hatékony modell szerkesztés, a szűrők használata az elektromos rendszerekben és a szerelvények elhelyezése.

Szó esik továbbá az eszközökről és a világítótestekről, az áramkörök létrehozásáról és az ütemezésről is. Olyan technikákat mutatunk be, amelyekkel hatékonyabb koordináció valósítható meg az egyes szakágak (épületgépészet, villamosság és a többi szakág) között, és amelyekkel a legtöbbet hozhatja ki a Revit szoftverből.

A tanfolyam célja, hogy a képzés után a hallgatók létre tudjanak önállóan hozni épületvillamos modellt és azt ki tudják dokumentálni, tervlap és anyagkigyűjtés szintjén is.

A következő tanfolyam időpontja: 2021. november 15-17.
Helyszín: Arkance Systems Hungary Oktatóterem
1141 Budapest, Kőszeg utca 4.

Fontos információ! Amennyiben az érvényes hatósági előírások és rendelkezések nem teszik lehetővé a tantermi oktatást, úgy a tanfolyamot online tartjuk meg.

Ha Ön is fejlődni szeretne, itt az alkalom, hogy szakértők kollégánk által vezetett, Hivatalos Autodesk Oktatóközpontunkban megtartott tanfolyamunkon megszerzett tudással szintet léphessen munkájában.

Jelentkezzen tanfolyamunkra!

 


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartó:

Baji-Gál Ferenc
BIM értékesítési és technikai
tanácsadó
+36 30 585 7045
ferenc.baji-gal@cads.hu