Revit BIM épületvillamos 3 napos alap tanfolyam

Tudjon meg minden szükséges információt a Revit (korábban Revit MEP) szoftverről, kizárólag az épületvillamos funkciókra koncentrálva!

A Revit BIM épületvillamos tanfolyam célja, hogy a hallgatók alapszinten elsajátítsák a szoftver épületvillamos tervezési és dokumentációs eszközeit.

Az érintett témák közé tartozik a projektsablon-kezelés, a 2D feliratozás, szimbólumok és elektromos családok létrehozása, a hatékony modell szerkesztés, a szűrők használata az elektromos rendszerekben és a szerelvények elhelyezése.

Szó esik továbbá az eszközökről és a világítótestekről, az áramkörök létrehozásáról és az ütemezésről is. Olyan technikákat mutatunk be, amelyekkel hatékonyabb koordináció valósítható meg az egyes szakágak (épületgépészet, villamosság és a többi szakág) között, és amelyekkel a legtöbbet hozhatja ki a Revit szoftverből.

A tanfolyam célja, hogy a képzés után a hallgatók létre tudjanak önállóan hozni épületvillamos modellt és azt ki tudják dokumentálni, tervlap és anyagkigyűjtés szintjén is.

A tanfolyam időpontja: 2023.11.28-30.
Helyszín: Arkance Systems Hungary Oktatóterem*
1119 Budapest, Fehérvári út 84/a.

Ha Ön is fejlődni szeretne, itt az alkalom, hogy szakértők kollégánk által vezetett, Hivatalos Autodesk Oktatóközpontunkban megtartott tanfolyamunkon megszerzett tudással szintet léphessen munkájában.

Jelentkezzen tanfolyamunkra!Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket, amelyek új szintre emelik cége tervezési-gyártási hatékonyságát! 

Az Autodesk BIM megoldások segítik a különböző csoportok, szakágak az együttműködését és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, használja fel az egyes iparágakban jártas szakértőink tapasztalatait!

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, kövesse Youtube csatornánkat és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.


* 2022. július 19-én az ARKANCE SYSTEMS felvásárolta a HungaroCAD Kft-t, a magyarországi építőipari és gépipari digitális megoldások kiemelkedő szereplőjét. Az ARKANCE-csoporthoz való csatlakozással a HungaroCAD Kft. és az Arkance Systems HU Kft. csapata teljes körű megoldásokat kínál a CAD/CAM/BIM/GIS/Infrastruktúra BIM/PDM/PLM megoldások és szolgáltatások esetében, amelyek magas hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink és partnereink számára. Egy átmeneti időszakot követően a két vállalat ugyanazon ARKANCE SYSTEMS égisze alatt fog működni.