PowerMill 3 és 5 tengelyes alap és haladó tanfolyam (3 + 2 nap)

A PowerMill átfogó marási stratégiákat kínál a nagysebességű és az 5 tengelyes megmunkáláshoz, biztosítva az Ön számára szükséges eszközöket az öntőformák, fröccsöntő szerszámok és a rendkívül összetett alkatrészek gyártásához.

A tanfolyamon a különféle alkatrészek megmunkáló programjait fogjuk elkészíteni a PowerMill-el. A képzés célja, hogy a különféle stratégiák használatának elsajátításán túl, a munkafolyamatot is megtanítsuk Önöknek. Azzal, hogy a munkafolyamatra tesszük a hangsúlyt azt szeretnénk biztosítani, hogy a tanultakat hatékonyan és magabiztosan tudja alkalmazni munkahelyén.

A 3 napos, a PowerMill 3 tengelyes tanfolyam alatt megtanítjuk hallgatókat a szoftver használatára 2D-s és 3D-s szerszámpályák hatékony létrehozására, továbbá fúró pályák készítésére és az ezekhez elengedhetetlen funkciók használatára.

Ezt követően a 2 napos haladó tanfolyamon, a PowerMill 3+2 és 5 tengelyes szerszámpályák használatának hatékony létrehozását és az ezekhez elengedhetetlen funkciókat tanítjuk meg.

A képzésen való részvételhez szükséges előképzettség: a 3 napos alapozó, 3 tengelyes képzéshez alapvető Windows operációs rendszer ismeret, alap forgácsolási ismeretek; a 2 napos haladó, 3+2 és 5 tengelyes képzéshez PowerMILL 2D-s és 3D-s ismeretek szükségesek.

Tanfolyami időpontok:
PowerMill 3 tengelyes alapozó: egyeztetés alatt
PowerMill 3+2 és 5 tengelyes haladó: egyeztetés alatt

Helyszín: Arkance Systems Hungary Oktatóterem
1119 Budapest, Fehérvári út 84/a.

Jelentkezzen tanfolyamunkra!Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja LinkedIn vagy Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!