Navisworks 3 napos tanfolyam

A 3 napos akkreditált tanfolyam a Navisworks összes funkciójának használatára készíti fel a hallgatókat.  A tanfolyam résztvevői metrikus gyakorlati példák feldolgozásán keresztül sajátítják el a mindennapi munka fogásait.


A tanfolyam során a hallgatók megismerkedhetnek az Autodesk egyik legfontosabb BIM-es alkalmazásával, a Navisworks-szel. A Navisworks egy projektkoordinációs 3D rendszer, amely segít a tervezőcsapatok közötti kommunikációban.

A rendszer importálni tudja szinte az összes népszerű 2D és 3D file formátumot és rengeteg hasznos funkciót tartalmaz, amelyek a 3D modell bemutatását és validálását teszik lehetővé, mint például az élő metszetek készítése, az ütközésvizsgálat, az animációs képességek, vagy a belső nézetű körbejárás lehetősége.

A 3 napos oktatás során megtanulhatja, hogy ezen funkciókat miképp kell használni, és hogyan építheti be a Navisworks-öt a napi munkafolyamataikba, bármilyen CAD rendszert is használ.

A tanfolyam időpontja: egyeztetés alatt
Helyszín: online
1119 Budapest, Fehérvári út 84/a.

Ha Ön is fejlődni szeretne, itt az alkalom, hogy szakértők kollégánk által vezetett, Hivatalos Autodesk Oktatóközpontunkban megtartott tanfolyamunkon megszerzett tudással szintet léphessen munkájában.

Jelentkezzen tanfolyamunkra!Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket, amelyek új szintre emelik cége tervezési-gyártási hatékonyságát! 

Az Autodesk BIM megoldások segítik a különböző csoportok, szakágak az együttműködését és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, használja fel az egyes iparágakban jártas szakértőink tapasztalatait!

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, kövesse Youtube csatornánkat és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.


* 2022. július 19-én az ARKANCE SYSTEMS felvásárolta a HungaroCAD Kft-t, a magyarországi építőipari és gépipari digitális megoldások kiemelkedő szereplőjét. Az ARKANCE-csoporthoz való csatlakozással a HungaroCAD Kft. és az Arkance Systems HU Kft. csapata teljes körű megoldásokat kínál a CAD/CAM/BIM/GIS/Infrastruktúra BIM/PDM/PLM megoldások és szolgáltatások esetében, amelyek magas hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink és partnereink számára. Egy átmeneti időszakot követően a két vállalat ugyanazon ARKANCE SYSTEMS égisze alatt fog működni.