Ismerje meg az Autodesk Fusion 360 CAM megoldásait 3 napos képzésünk keretében, szakértő kollégánk vezetésével!

A 3 napos Fusion 360 CAM tanfolyamon a résztvevők elsajátíthatják az alapvető 2D-s és 3D-s marási és esztergálási műveletek tervezését a Fusion 360 környezetében.

Az Autodesk Fusion 360 zökkenőmentes munkafolyamatot biztosít a tervezéstől kezdve a gyártásig. Az integrált tervezési környezet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 3D-s modelljeiket pár kattintással mart vagy esztergált alkatrészekké alakítsuk át, a már ismerős felület használatával. Az Autodesk Fusion 360 CAM megmunkálási terve asszociatívan követi a 3D modellt és automatikusan frissíti a változtatásokat.

Az Autodesk Fusion 360 CAM széleskörű megoldásokat kínál az egyszerű 2D-s marási műveletektől kezdve a szimhultán 5 tengelyes megmunkálásokig. Továbbá összetett maróesztergálási műveletek megtervezésére is lehetőséget biztosít.

Következő Időpont: 2022. február 2-5.
Helyszín: Arkance Systems Hungary Oktatóterem
1141 Budapest, Kőszeg utca 4.

Fontos információ! Amennyiben az érvényes hatósági előírások és rendelkezések nem teszik lehetővé a tantermi oktatást, úgy a tanfolyamot online tartjuk meg.

Főbb témakörök:

  • alapok, concepts & 2D machining basics,
  • 3D megmunkálás & esztergálás,
  • esztergálás.

Ha Ön is fejlődni szeretneitt az alkalom, hogy szakértők kollégánk által vezetett, Hivatalos Autodesk Oktatóközpontunkban (ATC) megtartott tanfolyamunkon szerzett tudással szintet léphessen munkájában.  

Jelentkezzen tanfolyamunkra!

 


Fusion 360 CAM tanfolyamunk előtt ajánljuk Fusion 360 CAD alapozó tanfolyamunkat. Részletek és további információ >>>

Kapcsolattartó:

Csonka Gábor
CAD és CAM rendszermérnök
+36 1 273 3408
+36 30 639 1713
gabor.csonka@cads.hu