Ismerje meg az AutoCAD Electrical vezetékek, áramkörök, PLC modulok, panelek és egyebek tervezéséhez szükséges lehetőségeit, eszközeit, amelyek könnyebbé és hatékonnyá teszik az elektromos vezérlőrendszerek tervezését 2 napos intenzív tanfolyamunkon!

Fedezze fel a felületet és a pontos elektromos rajzok és vázlatok készítésének folyamatát!

A 2 napos nyári intenzív tanfolyamon megtanítjuk, hogy hogyan tervezzen vezeték és kapcsolási rajzokat, továbbá alkatrészek és sorkapcsok beillesztését, PLC szimbólumok használatát a létradiagramokban, pontból pontra vezetékezést, egyedi szimbólumok létrhozását, kommenteket készítését és automatikus riport készítést.

A képzésen azt is megmutatjuk, hogyan lehet módosítani a beállításokat, testre szabni a beépített sablonokat, és a rajzfrissítési eszközök segítségével újrafelhasználni, másolni, exportálni és ellenőrizni a rajzokat vagy akár a teljes projektet.

A 2 napos intenzív tanfolyamon szükséges előképzettség: alapvető Windows operációs rendszer ismeret, alap elektronikai ismeret, angol nyelv ismerete (a szoftver angol nyelvű), AutoCAD szoftver alapfokú ismerete.

A tanfolyam időpontja: egyeztetés alatt
Helyszín: Arkance Systems Hungary Oktatóterem
1119 Budapest, Fehérvári út 84/a.

Az AutoCAD Electrical eszközkészlettel hatékonyan tervezhet elektromos vezérlőrendszereket, kapcsolási rajzokat, panel elrendezési rajzokat, automatikus riportokat készíthet, ezen felül a szoftvert részletes katalógus adatbázissal is rendelkezik.

Az AutoCAD Electrical legfőbb előnyei az AutoCAD-hez képest:
  • részletes szimbólum könyvtár,
  • automatikus vezeték számozás és jelölés,
  • automatikus projekt riport készítés,
  • valós idejű hiba ellenőrzés,
  • valós idejű tekercs-kontaktus összerendelés követés,
  • alkatrész elrendezési vázlat,
  • Electrical-specifikus rajzi eszközök,
  • automatikus PLC I/O rajzok létrehozása táblázatból,
  • rajzok megosztása vevőkkel és változáskövetés,
  • meglévő tervek újrafelhasználása.

Ha Ön is fejlődni szeretne, itt az alkalom, hogy szakértők kollégánk által vezetett, Hivatalos Autodesk Oktatóközpontunkban megtartott tanfolyamunkon szerzett tudással szintet léphessen munkájában.

Jelentkezzen tanfolyamunkra!Ez is érdekelheti >>> Növelje elektromos tervezési munkafolyamatait AutoCAD Electrical eszközkészlettel!


Az AutoCAD Electrical az ipar különféle területein eredményesen használható, legyen szó gyártósorok, célgépek, élelmiszeripari gépek építéséről, energia és olajiparról vagy akár gyógyszeriparról. Elektromos rendszerek, hajtás és vezérlés, vezetékezés és kábelkorbács tervezéshez hatékony megoldást nyújt. Olyan tervezést segítő eszközökkel rendelkezik, amelyek segítik a hibák kiküszöbölését és pontos, a gyártáshoz szükséges információt nyújtanak, így több időt biztosítva a tervezésre és a mérnöki munkára.

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja LinkedIn vagy Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!