Sajátítsa el a BIM-alapú Revit épületgépész elemek megfelelő használatát 3 napos kézésünk keretében!

Az Autodesk Revit a piacvezető épületinformáció-modellezési (BIM-) eszköz épületgépészek számára is a projektek tervezéséhez, dokumentálásához, látványtervezéséhez, valamint az együttműködéshez és a projektszimulációkhoz.

A Revit BIM-képességeivel leegyszerűsíthető a tervezési és elemzési folyamat, továbbá hatékonyabbá tehető az együttműködés a projektcsapatok között. A szoftver a nagy teljesítményének köszönhetően képes az intelligens modellek dinamikus információinak feldolgozására. A szoftvert a mérnöki tervezési folyamat leegyszerűsítésére használják, így a tervezés és -fejlesztés hatékonyabbá válik.

3 napos Revit BIM épületgépész alap képzésünk alatt megismerkedhet a szoftver épületgépészeti, elemek 3D-ben való tervezésével és módosításával az eszközkészletek használatával. Bemutatjuk, hogyan nyerhet ki információkat az épületinformáció-modellből ütemezések és alapszintű kimutatások létrehozásához. A tervlapok közzétételével is részletesen foglalkozunk, hogy a 3D modellek felhasználásával 2D és 3D nézetekről tervlapokat vagy rajzokat állíthasson elő.

A tanfolyam segítségére lesz abban, hogy hogyan használhatja a Revit-et tervek készítéséhez, modellezéshez, tervezési kommunikációhoz és még sok egyébhez. A tanfolyam révén a jelentkezők elsajátíthatják a technológiákat, fejleszthetik a készségeiket és termelékenyebbé válhatnak.

A következő tanfolyam időpontja: 2023.11.21-23.
Helyszín: Arkance Systems Hungary Oktatóterem
1119 Budapest, Fehérvári út 84/a. 

Az Arkance Systems HU Kft. fenntartja a jogot a képzések elhalasztására megfelelő számú jelentkező hiányában.

Ha Ön is fejlődni szeretne, itt az alkalom, hogy szakértők kollégánk által vezetett, Hivatalos Autodesk Oktatóközpontunkban megtartott tanfolyamunkon megszerzett tudással szintet léphessen munkájában.

Jelentkezzen tanfolyamunkra!Ingyenes Holixa T4R megoldások Revithez

Készen áll, hogy fokozza a Revit hatékonyságát az ingyenes* Holixa Tools 4 Revit segítségével?

A Holixa T4R olyan, akár INGYENES eszközök gyűjteménye, amelyeket a piacvezető Autodesk Revit tervezőszoftverre fejlesztettünk ki.  A Holixa T4R két különböző verzióban érhető el: a mindenki számára ingyenes Holixa T4R BRONZE, és az Arkance Systems ügyfelei számára 100% kedvezménnyel biztosított Holixa T4R SILVER.

Tudjon meg mindent Revit-kiegészítő Holixa T4R megoldásunkról! Töltse le a mindenki számára ingyenes BRONZE verziót, vagy Arkance Systems ügyfélként kérje ingyenes SILVER verzióját! >>>


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket, amelyek új szintre emelik cége tervezési-gyártási hatékonyságát! 

Az Autodesk BIM megoldások segítik a különböző csoportok, szakágak az együttműködését és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, használja fel az egyes iparágakban jártas szakértőink tapasztalatait!

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, kövesse Youtube csatornánkat és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.


* 2022. július 19-én az ARKANCE SYSTEMS felvásárolta a HungaroCAD Kft-t, a magyarországi építőipari és gépipari digitális megoldások kiemelkedő szereplőjét. Az ARKANCE-csoporthoz való csatlakozással a HungaroCAD Kft. és az Arkance Systems HU Kft. csapata teljes körű megoldásokat kínál a CAD/CAM/BIM/GIS/Infrastruktúra BIM/PDM/PLM megoldások és szolgáltatások esetében, amelyek magas hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink és partnereink számára. Egy átmeneti időszakot követően a két vállalat ugyanazon ARKANCE SYSTEMS égisze alatt fog működni.