Sajátítsa el a BIM-alapú Revit épületgépész elemek megfelelő használatát 3 napos kézésünk keretében!

Az Autodesk Revit a piacvezető épületinformáció-modellezési (BIM-) eszköz épületgépészek számára is a projektek tervezéséhez, dokumentálásához, látványtervezéséhez, valamint az együttműködéshez és a projektszimulációkhoz.

A Revit BIM-képességeivel leegyszerűsíthető a tervezési és elemzési folyamat, továbbá hatékonyabbá tehető az együttműködés a projektcsapatok között. A szoftver a nagy teljesítményének köszönhetően képes az intelligens modellek dinamikus információinak feldolgozására. A szoftvert a mérnöki tervezési folyamat leegyszerűsítésére használják, így a tervezés és -fejlesztés hatékonyabbá válik.

3 napos Revit BIM épületgépész alap képzésünk alatt megismerkedhet a szoftver épületgépészeti, elemek 3D-ben való tervezésével és módosításával az eszközkészletek használatával. Bemutatjuk, hogyan nyerhet ki információkat az épületinformáció-modellből ütemezések és alapszintű kimutatások létrehozásához. A tervlapok közzétételével is részletesen foglalkozunk, hogy a 3D modellek felhasználásával 2D és 3D nézetekről tervlapokat vagy rajzokat állíthasson elő.

A tanfolyam segítségére lesz abban, hogy hogyan használhatja a Revit-et tervek készítéséhez, modellezéshez, tervezési kommunikációhoz és még sok egyébhez. A tanfolyam révén a jelentkezők elsajátíthatják a technológiákat, fejleszthetik a készségeiket és termelékenyebbé válhatnak.

A következő tanfolyam időpontja: 2021. november 29 – december 1.
Helyszín: Arkance Systems Hungary Oktatóterem
1141 Budapest, Kőszeg utca 4.

Fontos információ! Amennyiben az érvényes hatósági előírások és rendelkezések nem teszik lehetővé a tantermi oktatást, úgy a tanfolyamot online tartjuk meg.

Ha Ön is fejlődni szeretne, itt az alkalom, hogy szakértők kollégánk által vezetett, Hivatalos Autodesk Oktatóközpontunkban megtartott tanfolyamunkon megszerzett tudással szintet léphessen munkájában.

Jelentkezzen tanfolyamunkra!

 


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!