Sajátítsa el a BIM-alapú Revit épületgépész elemek megfelelő használatát 3 napos kézésünk keretében!

Az Autodesk Revit a piacvezető épületinformáció-modellezési (BIM-) eszköz épületgépészek számára is a projektek tervezéséhez, dokumentálásához, látványtervezéséhez, valamint az együttműködéshez és a projektszimulációkhoz.

A Revit BIM-képességeivel leegyszerűsíthető a tervezési és elemzési folyamat, továbbá hatékonyabbá tehető az együttműködés a projektcsapatok között. A szoftver a nagy teljesítményének köszönhetően képes az intelligens modellek dinamikus információinak feldolgozására. A szoftvert a mérnöki tervezési folyamat leegyszerűsítésére használják, így a tervezés és -fejlesztés hatékonyabbá válik.

3 napos Revit BIM épületgépész alap képzésünk alatt megismerkedhet a szoftver épületgépészeti, elemek 3D-ben való tervezésével és módosításával az eszközkészletek használatával. Bemutatjuk, hogyan nyerhet ki információkat az épületinformáció-modellből ütemezések és alapszintű kimutatások létrehozásához. A tervlapok közzétételével is részletesen foglalkozunk, hogy a 3D modellek felhasználásával 2D és 3D nézetekről tervlapokat vagy rajzokat állíthasson elő.

A tanfolyam segítségére lesz abban, hogy hogyan használhatja a Revit-et tervek készítéséhez, modellezéshez, tervezési kommunikációhoz és még sok egyébhez. A tanfolyam révén a jelentkezők elsajátíthatják a technológiákat, fejleszthetik a készségeiket és termelékenyebbé válhatnak.

A következő tanfolyam időpontja: 2023. április 18-20.
Helyszín: HungaroCAD Kft. Oktatóterem*
1119 Budapest, Fehérvári út 84/a. 

Fontos információ! A mindenkori járványügyi szabályozásoknak megfelelően tartjuk meg oktató termi tanfolyamainkat,. 
Az Arkance Systems HU Kft. fenntartja a jogot a képzések elhalasztására
megfelelő számú jelentkező hiányában. Továbbá a járványhelyzetre való
tekintettel fenntartjuk a jogot a tanfolyam online térbe való áthelyezésére
vagy lemondására.

Ha Ön is fejlődni szeretne, itt az alkalom, hogy szakértők kollégánk által vezetett, Hivatalos Autodesk Oktatóközpontunkban megtartott tanfolyamunkon megszerzett tudással szintet léphessen munkájában.

Jelentkezzen tanfolyamunkra!

 Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket, amelyek új szintre emelik cége tervezési-gyártási hatékonyságát! 

Az Autodesk BIM megoldások segítik a különböző csoportok, szakágak az együttműködését és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, használja fel az egyes iparágakban jártas szakértőink tapasztalatait!

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, kövesse Youtube csatornánkat és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.


* 2022. július 19-én az ARKANCE SYSTEMS felvásárolta a HungaroCAD Kft-t, a magyarországi építőipari és gépipari digitális megoldások kiemelkedő szereplőjét. Az ARKANCE-csoporthoz való csatlakozással a HungaroCAD Kft. és az Arkance Systems HU Kft. csapata teljes körű megoldásokat kínál a CAD/CAM/BIM/GIS/Infrastruktúra BIM/PDM/PLM megoldások és szolgáltatások esetében, amelyek magas hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink és partnereink számára. Egy átmeneti időszakot követően a két vállalat ugyanazon ARKANCE SYSTEMS égisze alatt fog működni.

Kapcsolattartó:

Simó Tamás
Ügyfélkapcsolati tanácsadó
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com