Referenciák

Az Arkance Systems ügyfeleiben egyvalami közös: a siker. Ismerje meg a számos iparágban működő ügyfeleink sikertörténeteit, esettanulmányait! A sikerhez vezető úton válassza Ön is az Autodesk Platinum minősítésű partnerét, az Arkance Systems magyarországi szakembereit!

Bán Miklós – óratervezés

Bán Miklós saját tervezésű Fusion 360 szoftverben renderelt órája, amelynek most elkészült chronograph modellje.

Tovább olvasom

Hatékonyságnövelés a tervezéstől a gyártásig az SPH Plusz Kft-nél

Az SPH Plus Kft fő tevékenységi köre az egyedi géptervezés és gépgyártás, illetve az ehhez kapcsolódó kiegészítő tevékenységek, mint például az automatizálás, a hidraulikus, illetve pneomatikus rendszerek tervezése és gyártása

Tovább olvasom

Bán Miklós grafikusművész

Bán Miklós grafikus-typográfusként végzett a Magyar Iparművészeti Egyetemen (jelenleg Moholy-Nagy Művészeti Egyetem). Már a tanulmányai során felkeltette érdeklődését a formatervezés.

Tovább olvasom

Optimalizált tervezői folyamatok az ÉLBER-nél

Az olyan, szigorú minőségi előírásoknak megfelelő termékek gyártása, mint az egyedi tartályok és ezek kiegészítő gépészeti berendezései elképesztő mennyiségű, időigényes tervezéssel jár együtt.

Tovább olvasom

Pauger Carbon Composites Kft.

A magyar Pauger Carbon Composites Kft. vitorláshajó-építő és árbocgyártó manufaktúra a vitorlázás nemzetközi világában elismert cégnek számít. Ehhez az alapító szakmai elkötelezettsége mellett a korszerű személettel fejlesztett gyártási rendszer is nagyban hozzájárult.

Tovább olvasom

Bosch Rexroth Kft.

A hajtás- és vezérléstechnika-specialista Bosch Rexroth magyarországi ügyfeleinek többsége kulcsrakész megoldásokra tart igényt a hajtás, a vezérlés, illetve a mozgatás területén. Ez egyre több tervezési munkát eredményez a Bosch Rexroth mérnökei számára, ezért a vállalat az Autodesk Inventor 3D CAD szoftver beszerzése mellett döntött.

Tovább olvasom

Ganzair Kompresszortechnika Kft.

Kiskunhalas menő hely. Az ott készülő csipke világhírű, de nem csak textília remekművek készítésében kiválóak a helyiek. A városban működő Ganzair Kompresszortechnika Kft. mérnökei olyan speciális gépeket és berendezéseket fejlesztenek, amelyekre jelentős a kereslet a nemzetközi piacon.

Tovább olvasom

Symbion-Lab

Miskolc történelmi belvárosában, a városháza közelében álló patinás ház ad otthont két közös gyökerű családi vállalkozásnak.

Tovább olvasom

MÁV Gépészet Zrt.

A MÁV-GÉPÉSZET Vasútijármű Fenntartó és Javító Zrt. 2008. január 1-jén kezdte meg működését, és folyamatos fejlődése, növekedése a mai napig töretlen.

Tovább olvasom

HunMecH Kft.

A szombathelyi HunMecH gépészeti tervező iroda Kft. célgépek, automata szerelőgépek tervezésével, szerelés-automatizálással és speciális gépgyártással foglalkozik.

Tovább olvasom

XXL Mechanika Kft.

Az XXL Mechanika Mérnöki Iroda Kft. a csomagolástechnika, anyagmozgatás és legfőképp a technológiafejlesztés területén szerzett kimagaslóan magas szakmai hírnevet az elmúlt tizenöt év alatt.

Tovább olvasom

igm Robotrendszerek

Az ausztriai székhelyű igm Robotersysteme AG több mint 40 éve tölt be piacvezető szerepet az automatizált ívhegesztés területén.

Tovább olvasom

Respirátor Zrt.

A RESPIRÁTOR zrt. Magyarország egyetlen légzésvédelmi eszközöket gyártó vállalata. A cég jogelődjét a német AUER cég és a Magyar Honvédkincstár alapította azzal a céllal, hogy a honvédség vegyivédelmi eszközigényét hazai gyártásból lehessen kielégíteni.

Tovább olvasom

Stallprofi Kft.

A Stallprofi Magyarország Kft, amelyet 1999-ben alapítottak magyar és osztrák személyek, hosszú és tanulságos utat futott be az elmúlt években.

Tovább olvasom

METAL Kft.

A METAL Kft.-t 1989-ben a Központi Bányászati Intézet mérnökei és technikusai alapították elsősorban magas műszaki igényű ipari berendezések, gépek acélszerkezeteinek tervezésére, ideértve ipari csarnokok, épületek, külfejtési gépek és átrakó berendezések tervezését statikai számítással is.

Tovább olvasom

Nimrod Racing

A magyarországi székhelyű Nimrod Racing – akik egyedi tervezésű távirányítású autókat készítenek, amelyek gyakran klasszikus modellek 1:10 arányú kicsinyített másai – kapta 2009 novemberében „A hónap Autodesk Inventor feltalálója” címet.

Tovább olvasom