A Stallprofi Magyarország Kft, amelyet 1999-ben alapítottak magyar és osztrák személyek, hosszú és tanulságos utat futott be az elmúlt években.

Két elkötelezett gépészmérnök, a Kft. első dolgozói, akkor mégcsak arra gondoltak, hogy a sertés- és marhatartás technológiája lesz meghatározó témájuk. A prémium kategóriás technológiai eszközök eladása és kulcsrakész beszerelése csak az első kihívás volt az egyébként alacsonyabb árakhoz szokott mezőgazdasági piac területén.

A Stallprofi Kft. mérnökei maximálisan kihasználják az Autodesk szoftverek nyújtotta lehetőségeket. Az Inventor segítségével az alkatrészektől az összeállításokon keresztül a műszaki rajzokig mindent részletesen kidolgoznak és ezeket a terveket az Autodesk Vault rendszer segítségével kezelik. A cég vállalatirányítási rendszere az Autodesk Vault tervadatkezelő rendszer által előállított adatbázisból dolgozik, így ki tudják küszöbölni az adatvesztést a munkafolyamatukból.

A tervezők az Inventor alapfunkciói mellett kihasználják a szoftver speciális eszközeit, ezzel is hatékonyabbá téve munkájukat. A csőhálózatok és vázszerkezetek megtervezését speciális modulok, a gyakran előforduló részegységek bekonfigurálását pedig az iLogic funkció segíti.

 

Kapcsolattartó:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó