Újdonság az AutoCAD 2022 és AutoCAD LT 2022 szoftverben: Docs – az Autodesk-ökoszisztéma hatékony munkafolyamatai

Az AutoCAD az iparágak központi CAD-szoftvere. Az AutoCAD 2022 új képességeket biztosít a munkafolyamatok javításához az AutoCAD-del és más Autodesk-termékekkel, amelyekkel szélesebb körű hozzáférés, nagyobb hatékonyság és időmegtakarítás érhető el.
Vessünk egy pillantást az AutoCAD 2022 jelenlegi képességeire!

A hatékonyság növelése az AutoCAD- és az AEC-munkafolyamatokban

Az AutoCAD 2022-ben és az AutoCAD LT 2022-ben elérhető új Feltöltés az Autodesk Docsba szolgáltatással gyorsan közzéteheti a CAD-rajzlapokat PDF-fájlokként, közvetlenül az AutoCAD-ből az Autodesk Docsban, ezáltal a folyamat lépéseinek csökkentésével növelheti a termelékenységet.

Elmúltak azok az idők, amikor helyileg kellett menteni a PDF-fájlokat, megnyitni egy böngészőt, majd feltölteni a lapokat a felhőbe. A Feltöltés az Autodesk Docsba szolgáltatás segítségével továbbfejlesztett AutoCAD- és AEC-munkafolyamatokat használhat.

Az új szolgáltatással néhány új parancs is elérhetővé vált:

  • A FELTÖLTÉSDOCSBAMEGNYIT parancs megnyitja a Feltöltés az Autodesk Docsba palettát, ahol kiválaszthatja azokat az AutoCAD-elrendezéseket, amelyeket PDF-fájlként szeretne feltölteni az Autodesk Docsba.
  • A FELTÖLTÉSDOCSBABEZÁR parancs bezárja a Feltöltés az Autodesk Docsba palettát
  • A PUSHTODOCSSTATE rendszerváltozó megmutatja, hogy a Feltöltés az Autodesk Docsba paletta meg van nyitva vagy be van zárva.

A Feltöltés az Autodesk Docsba az AutoCAD korábbi verzióihoz is elérhető beépülő modulként az Autodesk App Store-ban.Tekintse meg, hogyan működik!

A Feltöltés az Autodesk Docsba szolgáltatás bemutatása

Az AutoCAD összekapcsolása más Autodesk-termékekkel

Az AutoCAD 2022 szélesebb körű hozzáférést biztosít bármikor, bármely DWG-fájlhoz az Autodesk Drive és az Autodesk Docs, valamint az AutoCAD webes alkalmazás összekapcsolásával. Mostantól kényelmesen elérheti az Autodesk-ökoszisztémában tárolt fájljait. Az Autodesk Drive-ban és az Autodesk Docsban tárolt DWG-fájljait közvetlenül a webes alkalmazásból nyithatja meg és szerkesztheti, majd a fájlok visszamentése után azonnal elérhetők lesznek a naprakész rajzok.

Fedezze fel az új szolgáltatásokat az Autodesk Account-fiókjába bejelentkezve, illetve töltse le a legújabb kiadást!
Próbálja ki az AutoCAD 2022 és az AutoCAD LT 2022 30 napos, ingyenes próbaverzióját. Ismerje meg az AutoCAD webes alkalmazást, amelynek teljes súgója magyar nyelven itt elérhető. Érdemes kipróbálni!

Még ez is érdekelheti:


Reméljük, hogy AutoCAD számos funkciója, mobil és web applikációja meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! 

Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál. Képzéseink szilárd alapokat biztosítanakAutodesk szoftverrel való tervezéshez.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó