Fedezze fel a határtalan tervezés szabadságát, a 7 szakági eszközkészletet, webes- és mobil alkalmazást tartalmazó új AutoCAD szoftvert!

Az iparág-specifikus szoftvereket, mint az Architecture, Electrical, Map 3D, Mechanical, MEP, Plant 3D, Raster Design, valamint web-es és mobil alkalmazások és intelligens objektumokat is tartalmazó új AutoCAD 2020 szoftver-előfizetéssel hozzáférhet a legújabb innovációhoz és a felhőalapú-kapcsolat révén pedig bármikor, bárhonnan elérhetővé válik.

.


Tegyen szert most kedvezményesen szoftver-előfizetésre, amely egy olyan megújult licencelési modell, ami megfelel napjaink üzleti elvárásainak, valamint folyamatosan biztosítja Önnek a munkáját segítő legújabb szoftver-fejlesztéseket. 2020. április 24-ig tartó akciónk keretében meglévő és regisztrált AutoCAD szoftverét 1 vagy 3 éves szoftver-előfizetésre cserélheti 25% kedvezménnyel.


A specializált funkciók és elemtárak használatával felgyorsíthatja munkáját. Az AutoCAD 2020 alapvető szolgáltatásai mellett minden eszközkészlet olyan iparág-specifikus képességeket biztosít, amelyekkel a következőket is megteheti:

  • automatizálhatja a feliratozások, fóliák és tulajdonságok létrehozását,
  • könnyedén létrehozhat részletrajzokat és nézeteket a 3D modellekből, valamint egyszerűen készíthet jegyzékeket, listákat és táblázatokat,
  • szabályalapú munkafolyamatokat hozhat létre a szabványok tervezési folyamat során való érvényesítéséhez,
  • nyomon követheti a társított nézetek, táblázatok és egyéb tartalmak frissítéseit, ahogy a tervek módosulnak.

Az alábbi videóban részletesebben megismerheti az újdonságokat:

Az AutoCAD a világ legelterjedtebb és legszélesebb körben használt 2D / 3D CAD alkalmazása.

Tekintse meg heti rövid tippjeinket, amelyek hasznos útvezetőként szolgálhatnak napi tervezési munkájánál!

Ne habozzon!  Csatlakozzon ahhoz a több millió szakemberhez, akik már profitálnak az Autodesk-szoftverelőfizetés előnyeiből! Használja ki a 25%-os kedvezmény lehetőségét! Tájékoztatásunk nem teljeskörű, ajánlatunk más kedvezménnyel nem vonható össze.

Az Önnek legkedvezőbb ajánlatért keresse szakértő kollégáinkat:

+36 30 212 9088 vagy +36 30 3438113

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartók:

Antal Iván
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3414
+36 30 212 9088
ivan.antal@cads.hu
Maródi László
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3410
+36 30 343 8113
laszlo.marodi@cads.hu