Fedezze fel a határtalan tervezés szabadságát, a 7 szakági eszközkészletet, webes- és mobil alkalmazást tartalmazó új AutoCAD 2021 szoftvert!

Az AutoCAD 2021 a munkastílusához igazodó új szolgáltatásokat, illetve termelékenységnövelő automatizálási lehetőségeket biztosít. A specializált eszközkészleteket tartalmazó AutoCAD-előfizetés hét iparág-specifikus eszközkészlethez biztosít hozzáférést, például a Map 3D, Mechanical, MEP, Plant 3D, Raster Design, Architecture és az Electrical eszközkészlethez, amelyekkel automatizálhatók a feladatok, így értékes órákat vagy akár napokat takaríthatnak meg Önnek.

A web-es és mobil alkalmazások és intelligens objektumokat is tartalmazó új AutoCAD 2021 szoftver-előfizetéssel hozzáférhet a legújabb innovációhoz és a felhőalapú-kapcsolat révén pedig bármikor, bárhonnan elérhetővé válik.

Az AutoCAD 2021 szoftver számos szolgáltatást kínál. Az új Rajznapló funkcióval betekintést nyerhet a rajzok korábbi verzióiba, ezáltal teljesen átalakulhat a munkafolyamata. A népszerű DWG-összehasonlítás funkciót mostantól a rajzához csatolt külső referenciák (xrefek) esetében is használhatja. A grafikus teljesítmény is tovább javult. Ezenkívül bármikor, bárhonnan kapcsolódhat a blokktartalmaihoz.

Az újdonságok közé tartozik a Google Drive-integráció. Az Autodesk-azonosítóval mostantól bárki megnyithatja a Google Drive-ban tárolt DWG-fájlokat közvetlenül az AutoCAD webalkalmazásban. Az AutoCAD-előfizetők továbbá szerkeszthetik és visszamenthetik ezeket a fájlokat a Google Drive-ba, így az ügyfelek bárhonnan dolgozhatnak a fájlokon. A DWG-fájlokat és az xrefeket természetesen az AutoCAD web- és mobilalkalmazásokkal is megtekintheti, szerkesztheti és mentheti az Autodesk felhőplatformjának használatával.

Az AutoCAD 2021 olyan fejlesztéseket és funkciókat tartalmaz, amelyek azonnal javítják a hatékonyságot és a termelékenységet.


Tegyen szert most kedvezményesen szoftver-előfizetésre, amely egy olyan megújult licencelési modell, ami megfelel napjaink üzleti elvárásainak, valamint folyamatosan biztosítja Önnek a munkáját segítő legújabb szoftver-fejlesztéseket. 2020. július 24-ig tartó akciónk keretében meglévő és regisztrált AutoCAD szoftverét 1 vagy 3 éves szoftver-előfizetésre cserélheti 25% kedvezménnyel.


Autodesk szoftver-előfizetés előnyei

Az Autodesk szoftver-előfizetéssel éves vagy 3 éves időtartamra érheti el az Autodesk szoftvereit, a használatalapú fizetés pedig könnyebben kezelhető költségvetést eredményez. Az előfizetés lejárata előtt felvesszük Önnel a kapcsolatot, és eldöntheti, hogy meg szeretné-e újítani előfizetését.

  • Használatalapú hozzáférés:függetlenül attól, hogy projektjei időszakosak vagy folyamatosak-e, kezelhetőek és megjósolhatók lesznek szoftveres kiadásai. Csak azért a hozzáférésért kell fizetnie, amelyre igénye van, nincs szükség induló befektetésre vagy hosszú távú elköteleződésre.
  • Méretezhető licenckezelés: a vállalatok egyre növekednek. A projektek egyre bővülnek. A munkatársak több helyről dolgoznak. Bármilyen változásra felkészülhet, ha a licencek száma a szervezet egyedi igényeinek megfelelően méretezhető.
  • Naprakész szoftver: a legfrissebb Autodesk technológia használatával versenyképes maradhat. Beszerezheti a legfrissebb szoftververziókat és az igényeinek megfelelő szintű technikai támogatást. Hírleveleink és előfizetőinknek szánt tájékoztatóink segítségével naprakész maradhat.
  • További felhőalapú és szoftverszolgáltatások: intelligensebbé teheti munkafolyamatait anélkül, hogy túlbonyolítaná azokat. További felhőalapú szolgáltatásokat érhet el, például gyorsabb renderelési és látványtervezési képességeket, csoportmunka eszközöket és biztonságos tárolást.
  • Pénzt takaríthat meg: a 3 éves vagy 1 éves licenccel jelentős megtakarítást érhet el a havi licenchez képest

A specializált funkciók és elemtárak használatával felgyorsíthatja munkáját. Az AutoCAD 2021 alapvető szolgáltatásai mellett minden eszközkészlet olyan iparág-specifikus képességeket biztosít, amelyekkel a következőket is megteheti:

  • automatizálhatja a feliratozások, fóliák és tulajdonságok létrehozását,
  • könnyedén létrehozhat részletrajzokat és nézeteket a 3D modellekből, valamint egyszerűen készíthet jegyzékeket, listákat és táblázatokat,
  • szabályalapú munkafolyamatokat hozhat létre a szabványok tervezési folyamat során való érvényesítéséhez,
  • nyomon követheti a társított nézetek, táblázatok és egyéb tartalmak frissítéseit, ahogy a tervek módosulnak.

Az alábbi videóban részletesebben megismerheti az újdonságokat:

Tekintse meg heti rövid tippjeinket, amelyek hasznos útvezetőként szolgálhatnak napi tervezési munkájánál!

Ne habozzon!  Csatlakozzon ahhoz a több millió szakemberhez, akik már profitálnak az Autodesk-szoftverelőfizetés előnyeiből! Használja ki a 25%-os kedvezmény lehetőségét! Tájékoztatásunk nem teljeskörű, ajánlatunk más kedvezménnyel nem vonható össze.

Az Önnek legkedvezőbb ajánlatért keresse szakértő kollégáinkat:

+36 30 212 9088 vagy +36 30 3438113

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartók:

Antal Iván
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3414
+36 30 212 9088
ivan.antal@cads.hu
Maródi László
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3410
+36 30 343 8113
laszlo.marodi@cads.hu