Fedezze fel a határtalan tervezés szabadságát, a 7 szakági eszközkészletet, webes- és mobil alkalmazást! Váltsa valóra ötleteit az új AutoCAD 2022 szoftverrel!

Megjelent az AutoCAD 2022 szoftver! Az AutoCAD 2022-be számos értéket sűrítettek bele – előfizetőként beszerezheti a milliók által használt CAD-szoftvert, hozzáférést nyerhet a munkát felgyorsító hét iparág-specifikus eszközkészlethez, valamint az AutoCAD webes és mobilalkalmazásokhoz, amelyekkel bárhol és bármikor elérheti az AutoCAD-et.

Szerezze be az új AutoCAD, AutoCAD LT, AutoCAD LT for Mac, Revit LT Suite 1-3 éves szoftver-előfizetését promóciós kampányunk keretében akár 15% kedvezménnyel 2021. július 12-16-ig*!

 

AutoCAD bárhol

Maradjon kapcsolatban a CAD-rajzaival a munkahelyén, otthon és az ügyfelek irodáiban a mellékelt AutoCAD webes és mobilalkalmazásokkal, mely az AutoCAD Including Specialized Toolset előfizetés tartalmaz. Vigye magával az AutoCAD erejét bármikor, bárhova. Az okostelefonon vagy táblagépen könnyen használható eszközökkel végezzen méréseket a helyszínen, és szerkessze a CAD rajzokat az ügyféltalálkozók alatt – akár offline is. Töltse le az AutoCAD mobilalkalmazás az alkalmazásboltjából. Gyorsabb kommunikáció és valós idejű változtatások az AutoCAD webes és mobilalkalmazásokkal. Ossza meg rajzának ellenőrzött másolatát partnereivel, és biztonságosan tekintse át és jelölje meg a kollégák CAD rajzait közvetlenül az AutoCAD alkalmazásban!

AutoCAD webalkalmazás

Bárhonnan elérheti a legújabb tervváltozatokat anélkül, hogy telepítené az AutoCAD programot a számítógépére. Megtekintheti, szerkesztheti, létrehozhatja és megoszthatja a CAD rajzokat egy egyszerűsített webes felületen, amely a webböngészőben fut. Csatlakozás az Autodesk Drive-hoz, az Autodesk Docs-hoz és más felhőtárhelyekhez. Jelentkezzen be Autodesk azonosítójával a web.autocad.com címen. Hozzáférés az Autodesk felhőjében tárolt fájlokhoz, valamint a vezető felhőtároló-szolgáltatók, a Microsoft OneDrive, a Google Drive, a Dropbox és a Box.

A megfelelő eszközök a munka gyorsításához

Hozzáférhet az iparágokra jellemző funkciókhoz, amelyek hatékonyabbá teszik munkáját. A legújabb tanulmányok átlagosan akár 63% -os termelékenység-növekedést mutattak a speciális eszközkészlet segítségével végrehajtott AutoCAD-feladatoknál.

  • Hozzáférés több mint 750 000 szimbólumot, alkatrészt és alkatrészt tartalmazó könyvtárakhoz.
  • Automatizálja méretezést, feliratozást, rétegek és tulajdonságok létrehozását.
  • Könnyen készíthet részleteket és nézeteket 3Ds modellekből.
Gépészeti eszközkészlet

A gépészmérnöki tervezési és dokumentálási tevékenységek automatizálásával felgyorsítja a terméktervezési folyamatot. Az intelligens fóliakezelő rendszer a rajzok készítésekor a megfelelő fóliára helyezi az elemeket, valamint a megfelelő színt és vonaltípust alkalmazza. Az eszközkészlettel az előfizetők a projektinformációk felhasználásával hozhatják létre az alkatrészeket, így egyszerűbbé válik a gépalkatrészek teljes elkészítése. Emellett több mint 700 000 intelligens gépipari kereskedelmi alkatrészhez, alaksajátossághoz és szimbólumhoz szerezhetnek hozzáférést.

Építészeti eszközkészlet

Gondolt már az alaprajzok, metszetek és homlokzatok készítésének automatizálására? Az építészeti eszközkészlettel ez is lehetséges. A 3D modellek használatával az alaprajz vonalainak vetítése nélkül hozhat létre homlokzatokat és metszeteket, a megtakarított időt és energiát pedig a fontosabb tervezési döntéseknek szentelheti. Az eszközkészlet több mint 8500 intelligens építészeti objektumhoz és stílushoz biztosít hozzáférést, és kifejezetten az építészek számára készült funkciókat tartalmaz.

Elektromos-tervezési eszközkészlet

Talán gondolt már arra, hogy jól jönnének a villamos tervezéshez kialakított funkciók, amelyeket az villamos vezérlőrendszerek létrehozásához, módosításához és dokumentálásához használhatna. Az Electrical eszközkészlet valós idejű hibaellenőrzést tartalmaz, így elkerülheti a költséges hibákat a tervezési folyamat során. Ezenkívül a program összehasonlítja a kért módosításokat az aktuális projekttel. Automatikusan hozhat létre átfogó projektjelentéseket a részegységekről, a vezetékekről vagy a darabjegyzékekről. A tanulmányok szerint az Electrical eszközkészlet 95%-kal növelheti a termelékenységet az AutoCAD-hez képest, és a több mint 65 000 intelligens villamosipari szimbólumot tartalmazó könyvtár segítségével gyorsan tervezhet panelelrendezéseket, kapcsolási rajzokat és egyéb elektromos rajzokat. …

Épületgépész eszközkészlet

A MEP eszközkészlettel pedig az előfizetők specializált épületgépészeti és -villamos funkciókhoz jutnak, és több mint 10 500 intelligens épületgépészeti és elektromos objektum áll a rendelkezésükre az épületrendszerek rajzolásához, tervezéséhez és dokumentálásához. Egyszerűen tervezheti meg az épületgépészeti és -villamos rendszereket, csőrendszereket és elektromos rendszerek kábeltálcáit, elektromos vezetékeit és áramköreit. A MEP eszközkészlet révén a tapasztalt AutoCAD-felhasználók számára is akár 100 órát felemésztő feladatok végrehajtásának ideje 15 órára csökkenthető. Gondoljon csak bele, mennyi mindent vihet véghez a fennmaradó 85 órában.

Plant 3D eszközkészlet

Hatékonyan és gyorsan állítson elő P&ID sémarajzokat és könnyedén integrálja azokat Plant 3D modellekbe a speciális üzemtervezési és mérnöki jellemzők felhasználásával. Gyorsan készítsen ISO és Ortho rajzokat, elrendezéseket, sematikus ábrákat.

Map 3D eszközkészlet

A tervezés javítása a GIS és CAD adatok összekapcsolásával. Téradatok kezelése szabványos adatsémával, automatizált üzleti munkafolyamatokkal és jelentéssablonokkal.

Raster Design eszközkészlet

Konvertálja a raszteres képeket DWG ™ objektumokká raszter-vektor eszközökkel. Könnyen szerkesztheti és tisztíthatja a raszteres képeket, miközben vektoros rajzokká alakítja át őket az ismert AutoCAD környezetben.

Az eszközkészletek használatával egyedülálló eszközökkel növelheti hatékonyságát, és az igazán fontos feladatokra koncentrálhat.

Szoftver-előfizetés

Tegyen szert most szoftver-előfizetésre, amely egy olyan megújult licencelési modell, ami megfelel napjaink üzleti elvárásainak, valamint folyamatosan biztosítja Önnek a munkáját segítő legújabb szoftver-fejlesztéseket!

Az AutoCAD- és AutoCAD LT-előfizetések magukban foglalják az AutoCAD webes és mobilalkalmazásokat, amelyek gyors és egyszerű hozzáférést biztosítanak a CAD-rajzokhoz bármely eszközön.

Az alkalmazások lehetővé teszik, hogy a felhasználók a terepen, otthon vagy utazás közben is a legfrissebb fájlokkal tervezhessenek és rajzolhassanak. Akár Windows vagy Mac rendszeren, a weben vagy mobileszközön – iPaden, iPhone-on vagy Android-eszközön – használja az AutoCAD-et, megfelelő szoftvert biztosítunk Önnek. Zökkenőmentesen válthat a különböző platformok között, és bárhonnan elérheti DWG-fájljait.

 

Fedezze fel az új funkciókat!

Trace:

Növelje az együttműködést és egyszerűsítse a felülvizsgálati folyamatot. Biztonságosan tekintse át és adjon visszajelzést egy rajzról az AutoCAD alkalmazásban a meglévő rajz megváltoztatása nélkül. Működik asztali, internetes és mobil eszközökön.

Megosztás:

Küldje el rajzainak ellenőrzött másolatait a partbereinek és a kollégáinak, hozzáférést biztosítva azok számára, akiknek csak megtekinteniük kell, és azoknak is akiknek szerkeszteniük kell. Időt takaríthat meg, ha ilyen módon osztja meg ellenőrzésre váró rajzait az AutoCAD segítségével.

Count:

Automatizálja a konszignációs számlálási feladatokat és csökkentse a hibák számát. A számlálás történhet akár réteg, állapot, vagy lépték szerint. Az eredmények könnyen frissülhetnek, és exportálhatók egy dinamikus táblába.

Lebegő ablakok:

Két rajz megtekintése és szerkesztése egyidejűleg teljesen működőképes ablakokban egymás mellett vagy több monitoron. Nem kell megnyitnia az AutoCAD újabb példányát.

Újra tervezett Start lap:

Az új AutoCAD indító fül lehetővé teszi a fájlok és más hasznos tartalmak egyszerű elérését egy helyen. Segítségével egyszerűen tallózhat az előzményekben.

Testreszabható telepítés:

Csökkentse a szoftver beállításának időtartamát gyorsabb és testreszabható telepítésekkel.

Védje meg terveit a TrustedDWG technológiával:

A TrustedDWG ™ technológiával segíthet megőrizni a tervadatok integritását a felülvizsgálati folyamat során. Az AutoCAD szoftverbe épített TrustedDWG az eredeti, leghatékonyabb és legpontosabb módszer a tervadatok tárolására és megosztására.

A mai világban az intelligens és gyors munka fontosabb, mint valaha. Az AutoCAD 2022-előfizetéssel hét specializált eszközkészlethez is hozzáférést kap, amelyek iparág-specifikus funkcióinak segítségével gyorsabban és hatékonyabban dolgozhat a különböző szakágak területén.

 


Ne habozzon!  Csatlakozzon ahhoz a több millió szakemberhez, akik már profitálnak az Autodesk-szoftverelőfizetés előnyeiből!

Még ez is érdekelheti:


További Autodesk 2022 termékújdonságok:

  • …továbbiak hamarosan.

Reméljük, hogy AutoCAD számos funkciója, mobil és web applikációja meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre.

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
peter.baranyi@cads.hu
Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 1 273 3413
+36 30 977 1824
robert.sebok@cads.hu