34 AutoCAD-tipp, hogy tapasztalt felhasználó legyen

Töltse le ingyenes, magyar nyelvű kiadványunkat, és turbózza fel AutoCAD-ismereteit!

Olyan AutoCAD-tippeket és -trükköket ismerhet meg, amelyekkel időt takarít meg, és automatizálja a napi rutint munkája során.

Ez a könnyen követhető e-könyv segít az AutoCAD-készségek fejlesztésében, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a szoftveréből. Töltse ki adatlapunkat, és máris megkapja az ingyenes e-könyvet, amellyel felturbózhatja AutoCAD-ismereteit!

A kiadvány tartalma:


Olyan technikákkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos tippeket fog kapni, amelyeket a tapasztalt felhasználók többsége alkalmaz.


Olyan parancsokat, kulcsszó-kombinációkat és új szolgáltatásokat ismerhet meg, amelyek hatékonyabbá teszik a munkáját.


A specializált eszközkészletek segítségével automatizálhatja az ismétlődő feladatokat, és felgyorsíthatja a munkát.


A „34 AutoCAD-tipp, hogy tapasztalt felhasználó legyen” kiadványunk olyan tippek bőséges gyűjteményét tartalmazza, amelyekből valamennyi AutoCAD-felhasználó hasznot húzhat. Az kiadvány létrejöttéhez az Autodesk, AutoCAD-blogjának több szerzője járult hozzá.

Ne késlekedjen! Töltse le, még ma a kiadványt és turbózza fel AutoCAD ismereteit!

Kérem az ingyenes, magyar nyelvű, 34 tippet tartalmazó AutoCAD kiadványt.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám: Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Reméljük, hogy a fenti hatékonyságnövelő AutoCAD tippek meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse szakértő kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata terméktervezési és fejlesztési folyamatainak továbbfejlesztéséhez és átalakításához.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.