AutoCAD tipp – esszenciális AutoCAD kiegészítők

Tapasztalatunk szerint még mindig kevesen ismerik – legalábbis kevesen használják – az Autodesk szoftverekhez elérhető hivatalos kiegészítőket. Azon túl, hogy ezek többsége ingyenes, rendkívül meggyorsíthatják a felhasználók napi munkáját.

A mai első alkalmazás, melyet jó szívvel ajánlunk az a DetailManager.

Ezen alkalmazás segítségével rajzi részletre rákereshet a rajzokat tartalmazó könyvtárban, így azok rendszerezése sokkal egyszerűbbé válik! A Detail Manager kezelőfelülete egyszerű, intuitív és támogat minden 2013-as vagy azután megjelent AutoCAD és AutoCAD alapú szoftvert!

Ezen kiegészítő és rengeteg másik hasznos Autodesk szoftverhez készült alkalmazás a következő website-ön érhető el: https://apps.autodesk.com/

A soron következő rendkívüli hasznos applikáció a RadicalPurge.

Ehhez az elképesztően hiánypótló mini applikációhoz nem szükséges túl sok magyarázat. A „gyári” Purge funkcionalitásán kívül rengeteg extra lehetőséget ad, mint például az XREF-ek, az üres szövegek vagy nulla hosszúságú görbék eltávolítása.

Egy másik hasonló alkalmazás a ZombieKiller, mellyel a rajzban talált, ott maradt proxy objektumok irthatók ki egy kattintással!

Ezen kiegészítő és rengeteg másik hasznos Autodesk szoftverhez készült alkalmazás a következő website-ön érhető el: https://apps.autodesk.com/


Még ez is érdekelheti:


Ne feledje: 2020. október 23-ig tartó akciónk keretében meglévő és regisztrált AutoCAD szoftverét 1 vagy 3 éves szoftver-előfizetésre cserélheti akár 25% kedvezménnyel! Részletek és további információ >>>


Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre.

Kapcsolattartók:

Maródi László
Értékesítési és technikai tanácsadó
+36 30 343 8113 | +36 1 273 3410
laszlo.marodi@arkance-systems.com
Radnai László
Értékesítési és technikai tanácsadó
+36 30 370 9125 | +36 1 273 3417
laszlo.radnai@arkance-systems.com