Hálózatos licencek kikölcsönzése otthoni munkavégzéshez

Az alábbi műveletet nem csak otthoni munkavégzés, hanem pl. hosszabb kiküldetés esetén is érdemes elvégezni, hogy biztosítva legyen a hálózatos licenc elérés.

A szoftverben a jobb felső sarok környékén talál egy kérdőjel-ikont – erre kattintva, majd a legalsó lehetőséget kiválasztva (About Autodesk <szoftver neve> <verziója>), majd a felugró ablakban a licence / product information gombra kattintva van lehetőség KIKÖLCSÖNÖZNI (Borrow) 1 db hálózatos licencet. A kölcsönzés a naptárban tetszőlegesen beállított időpontig tart, amikor a licenc automatikusan visszaadódik a licenc szervernek.

Érdemes viszont szem előtt tartani, hogy a kikölcsönzés ideje alatt az a licenc a többi felhasználó számára nem lesz elérhető, ezért kölcsönözgetés előtt érdemes konzultálni a többi kollégával is.


Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre.

Kapcsolattartók:

Maródi László
Értékesítési és technikai tanácsadó
+36 30 343 8113 | +36 1 273 3410
laszlo.marodi@arkance-systems.com
Radnai László
Értékesítési és technikai tanácsadó
+36 30 370 9125 | +36 1 273 3417
laszlo.radnai@arkance-systems.com