VÁLTSON ELŐFIZETÉSRE – Szoftverelőfizetéssel nagyobb értéket kap!

Az Autodesk-termékekre való előfizetés rugalmas kezelést és egyszerűbb hozzáférést biztosít az eszközökhöz és technológiákhoz.


AZ ELŐFIZETÉS FŐBB ELŐNYEI


Egyszerűbb hozzáférés

Férjen hozzá az igényeinek megfelelő eszközök, technológiák és szolgáltatások széles köréhez és azok legfrissebb fejlesztéseihez.

Rugalmas kezelés

Hatékonyabban kezelheti a felhasználókat és a költségeket: akkor biztosíthat hozzáférést a megfelelő termékekhez és frissítésekhez, amikor csapatának szüksége van rájuk.

Értékes tapasztalatok

A jelentési eszközök és értesítések segítségével kiértékelheti és elemezheti a termékhasználatot, a költéseket, a termelékenységet és a jövőbeli igényeket.


A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK A SZOFTVER-ELŐFIZETÉSRŐL

MINÉL KORÁBBAN VÁLT, ANNÁL TÖBBET TAKARÍTHAT MEG

Minél előbb tér át az előfizetésre, annál többet takarít meg azokhoz képest, akik a szoftverkövetésnél (Maintenance Plan) maradnak. A szoftverkövetés (Maintenance Plan) ára 20%-kal növekedett, míg az áttérésre szóló kedvezmény 5%-kal csökkent 2019. május 7. után.

VÁLTSON ÉS HASZNÁLJA KI A MEGÚJÍTÁSI KEDVEZMÉNYT

A megújítás árai 2028-ig irányadók – Döntsön a megújítás mellett kedvezményes áron – amely 2028-ig nem nő 5%-nál többel kétévente. Kedvezményes áron* fizethet elő: ez a legtöbb esetben alacsonyabb lesz, mint egy új előfizetés vagy a szoftverkövetés megújítás (Maintenance Plan) díja, amíg a megújítás mellett dönt.

TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNIKAI TÁMOGATÁS

Az előfizetésre váltással a szoftverkövetés (Maintenance Plan) minden előnyét élvezheti, ráadásul szükség esetén még segítséget is gyorsabban és egyszerűbben kaphat. A technikai támogatást végző szakemberekkel előre egyeztetett időpontban beszélheti meg a felmerülő problémákat – további költségek nélkül.

A KORÁBBI VERZIÓK HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ JOGOK

A legtöbb esetben az előfizetésre váltás után továbbra is használhatja a szoftverkövetés (Maintenance Plan) során letöltött és aktivált szoftververziókat. Az előfizetésre vonatkozó, az előző verziók használati jogát tartalmazó lista értelmében hozzáférhet a korábbi verziókhoz. A részletekért tekintse meg az előfizetésre váltás használati feltételeit.

A KEDVEZMÉNYES ÁR NYÚJTOTTA ELŐNY MEGŐRZÉSE

Az ajánlatot csak azok vehetik igénybe, akik rendelkeznek érvényes szoftverkövetéssel. Amennyiben lejár a szoftverkövetése, és Ön később mégis úgy dönt, hogy előfizet az Autodesk-termékekre, ezt már csak teljes áron teheti meg.

Nem áll készen a váltásra? Ha megújítja a szoftverkövetést (Maintenance Plan), bármikor dönthet a váltás mellett, amikor már készen áll rá. Továbbra is változatlanul élvezheti a szoftverkövetés (Maintenance Plan) által biztosított előnyöket.

VÁLASSZA ÁTTÉRÉSKOR A MEGFELELŐ TERMÉKET

Az ajánlat átváltott termékenként csak egyszer érvényes. Ha úgy gondolja, hogy két vagy több termékre is szüksége lehet, amelyek jelenleg valamelyik iparági gyűjtemény részei, a legtöbb megtakarítást úgy érheti el, ha ezen az ajánlaton keresztül vált át gyűjteményre.

AZ ADATOK AZ ÖN TULAJDONÁT KÉPEZIK

Adatai az Ön tulajdonát képezik, az előfizetés lejárta után is. A szoftverkövetés (Maintenance Plan) keretében használt termékekkel létrehozott összes fájl és adat az előfizetésre történő átváltás után is elérhető lesz. Ön dönti el, hogy hol tárolja az adatait (a felhőben vagy a helyi számítógépen).

ASZTALI VAGY FELHŐALAPÚ ALKALMAZÁSOK

Az előfizetésben biztosított asztali alkalmazások (és a kapcsolódó felhasználói adatok) tárolása továbbra is a helyi számítógépén történik. A felhőszolgáltatásként biztosított alkalmazások a felhőben futnak.

HASZNÁLAT INTERNETKAPCSOLATTAL VAGY ANÉLKÜL

Az egy- vagy többfelhasználós hozzáférésű előfizetések esetében a kezdeti letöltéshez és üzembe helyezéshez internetkapcsolat szükséges. A szoftver és a licenc aktiválását követően az egyfelhasználós hozzáféréssel rendelkező előfizetések esetében 30 naponként csak egyszer kell csatlakozni az internethez a termék folyamatos használatának fenntartásához.


Vannak olyan Autodesk-szoftverek, amelyekre szívesen frissítene, ha közben pénzt takaríthatna meg? Itt a lehetőség, hogy korábban vásárolt állandó Autodesk szoftverét új előfizetésre váltsa. 2021. január 22-ig tartó akciónk keretében meglévő és regisztrált szoftverét 1 vagy 3 éves szoftver-előfizetésre cserélheti akár 20% kedvezménnyel.


Ne habozzon, használja ki az akár 20%-os kedvezmény lehetőségét! Tájékoztatásunk nem teljeskörű, ajánlatunk más kedvezménnyel nem vonható össze. Az Önnek legkedvezőbb ajánlatért keresse szakértő kollégáinkat!

Kapcsolattartók:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó
+36 1 273 3414
+36 30 212 9088
ivan.antal@cads.hu
Maródi László
Értékesítési és technikai
tanácsadó
+36 1 273 3410
+36 30 343 8113
laszlo.marodi@cads.hu