INNOVÁCIÓ = ÖTLETEK + MEGVALÓSÍTÁS

A DIGITAL INNOVATION WORKSHOP célja, hogy segítsen megismerni azokat a stratégiákat, amelyek ösztönözhetik az innovációt!

5 kulcsfontosságú képesség, amelyek segíthetnek jobb termékeket készíteni, többet eladni és nagyobb profitot, tartós nyereségességet hozni. Ezek azon képességek, amelyekre az Autodesk innovációi épülnek és ezen stratégiák használatával valósíthatja meg az Ipar 4.0 kihívásait. 

A workshop olyan vezetőknek szól, akik a teljes gyártási folyamat különböző szakaszaiban részt vesznek a koncepciótól kezdve a tervezéstől a gyártásig, az értékesítésen át az ügyfelek értékesítés utáni kiszolgásában.

Vegyen részt 2020. április 30-án 10 órától online workshopunkon és ismerje meg, hogy új stratégiák és felhőalapú technológiák bevezetésével miként járhat vállalata az innováció élén!

Az online workshop időtartama várhatóan 45 perc, a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.


Regisztráció

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy az online eseményre szükséges belépési adatokat elküldhessük. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:
Érdeklődési terület – iparág/szakterület:*

Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*

Honnan értesült a rendezvényről?:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*