Összefogás a COVID-19 leküzdésére

Mostanra a világ rendje – és így az emberek megszokott élete is – teljesen a feje tetejére állt. Az új koronavírus által okozott COVID-19 betegség gyorsan világjárvánnyá vált, és korábban sosem látott módokon gyakorol befolyást a bolygó egész részére.

Az országok és városok világszerte vesztegzár alá helyezték lakosaikat, hogy ezzel lassítsák a vírus terjedését. A nem létfontosságú vállalatok ideiglenesen beszüntették tevékenységüket, és sok ember elveszítette az állását, amely eddig sosem látott kiugrást eredményezett a munkanélküliségben. Más vállalatok távmunkára álltak át; iskolák százai pedig bezártak, ezzel a szülők kénytelenek lettek otthon tanítani gyermekeiket.

A napról napra rohamosan növekvő esetszám miatt a kritikus fontosságú tételekből – az egészségügyi szakemberek és más nélkülözhetetlen dolgozók védőfelszerelésétől kezdve a tesztkészleteken át a lélegeztetőgépekig – súlyos hiány jelentkezett.

A sürgős szükségletek megoldása érdekében a kormányok világszerte (kérések és megrendelések útján) arra buzdítják a gyártókat, hogy álljanak át az életmentő orvosi felszerelések előállítására.

Büszkék vagyunk kollégáinkra, a VARINEX Zrt. 3D nyomtatás csapatára, akik 3D nyomtatott arcvédő pajzsokkal segítik az egészségügyben dolgozókat. Olvassák el az erről szóló blogbejegyzésüket, ITT!


Az Autodesk figyelemmel kíséri a koronavírus (COVID-19) iparágra gyakorolt ​​hatását, egy új helyzethez való alkalmazkodást egy olyan környezetben, amely új normává vált. 2020. május 31-ig meghirdetett programja keretében ingyenes és kibővített hozzáférést kínál a Cloud Collaboration termékekhezBIM 360 Docs, BIM 360 Design, Fusion 360, Fusion Team, AutoCAD Web, AutoCAD Mobile és Shotgun. További információ >>>


Tekintse meg a modellt Autodesk Viewerben, ITT!

Arra törekszünk, hogy a COVID-19 járvánnyal kapcsolatban kialakult kivételes helyzetet a lehető leghatékonyabban kezeljük és bízunk az Önök türelmében is. Kéréseivel, kérdéseivel forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik Teamviewer és Skype segítségével állnak a rendelkezésére, de természetesen mobilon is elérhetőek.

Olvassa el a “Home office – de hogyan?” cikksorozatunkat, amelyekben tippeket adunk az Autodesk szoftverek biztonságos otthoni munkavégzéséhez:

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com