Upchain – Felhő alapú PDM és PLM megoldás – szakmai webinár

Tavaly májusban az Autodesk portfóliójába került Upchain egy natív felhőalapú megoldás, amely megkülönböztetett, nyílt és bővíthető adatkezelési lehetőségeket kínál, valamint áthidalja az adatkezelési és folyamattervezési munkafolyamatok hiányosságait.

A konfigurálható, azonnali folyamatok irányítják a munkát, hogy a projektek mozgásban maradjanak, míg az integrációk segítségével a csapatok a már ismert CAD-ben és üzleti eszközökben dolgozhatnak.

  • Integrálható a már ismert és használt CAD-eszközökkel és üzleti rendszerekkel.
  • Összeköti a termékfejlesztési folyamatot a koncepciótól a gyártásig.
  • Eltávolítja az együttműködési akadályokat, és növeli a hatékonyságot és a rugalmasságot.

Terjessze ki az adatokat a vállalatán túl a beszállítókra, ügyfelekre és partnerekre! Biztosítson hozzáférést az érdekelt felek számára a valós idejű adatokhoz és a kontextus megértéséhez a mérnökök zavarása nélkül! Egyszerűen gyűjthet visszajelzést a jelölésekkel és megjegyzésekkel anélkül, hogy CAD-licenceket rendelne hozzá.

Lehetőségek:

  • UPCHAIN ​​PROFESSIONAL – Projektvezetőknek és mérnököknek. Munkafolyamatok, sablonok, mérnöki változtatások és folyamatok meghatározása és kezelése.
  • UPCHAIN TEAM – Közreműködőknek és visszajelzést adóknak. Jelölje meg a CAD fájlokat, tekintse meg és kezelje a revízióvezérlést, és hozzon létre biztonságos dokumentumokat.
  • UPCHAIN PARTICIPANT – Projektkövetőknek, információkeresőknek és jegybeszerzőknek. CAD-fájlok, munkafolyamatok, irányítópultok és erőforrások megtekintése.

Az Upchain szoftver megkönnyíti szervezete számára az együttműködést és az összetett termékfejlesztési folyamatok kezelését.

Vegyen részt 2022. július 19-én 10 órától szakmai webinárunkon, ahol megismerhei az Upchain megoldást, amely egy mindent az egyben felhőalapú termékadat-kezelő és termékéletciklus-kezelő szoftver, használata rugalmasságot biztosít az egyszerű együttműködéshez, miközben az Ön által ismert eszközökkel dolgozik.

Előadónk: Radnai László – PLM specialista

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküdlhessük. Köszönjük.
A webinárt rögzítjük, amelyet az arra regisztrálók részére az eseményt követően emailban elküldünk.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Azon dolgozunk, hogy még több ügyfelünk számára elérhetővé tegyük az Autodesk gépipari megoldások által nyújtott új tervezési megközelítést és elkezdhessék felfedezni és bevezetni ezt a forradalmi technológiát. 

Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Radnai László
Értékesítési és technikai tanácsadó