Miért használnak a gyártórendszerek tervezői speciális mérnöki eszközöket?

Jobb módszer kiváló minőségű rendszerek tervezésére az Autodesk Product Design & Manufacturing Collection szoftvereivel

Azok a mérnökök, akik gyártósorokat, gyártócellákat, szállító- vagy egyéb nagyméretű rendszereket terveznek, gyárak, üzemek, raktárak vagy bármely más típusú ipari létesítmény számára, különleges kihívások összességével szembesülnek, melyek nagyban eltérnek a szokásos tervezői folyamatoktól. A tervezéstől kezdve a kivitelezésen át az üzembehelyezésig végtelennek tűnik azon befolyásoló tényezők száma, melyek határidőcsúszásokat vagy költségtúllépést eredményezhetnek.

Azok a projektmérnökök, akik ezen a területen dolgoznak, elmondhatják, hogy számukra a hagyományos gépészeti CAD szoftverek nem nyújtanak teljeskörű megoldást, mivel ezek nem összetett, nagyméretű rendszerek tervezésére, összeállítására és üzemeltetésére kerültek kifejlesztésre.

Mi lehet a megoldás? Van jobb módja a gyártósorok tervezésének?

Ahogy az ERP és CRM rendszerek lecserélték a táblázatokat sokkal testreszabottabb és specializáltabb eszközökre, a jelenlegi CAD szoftverek is kiegészíthetők célirányosan kialakított gyártervező eszközökkel.

A legjobban teljesítő mérnökök ezeket az eszközöket alkalmazzák és integrálják a folyamataikba annak érdekében, hogy minél jobban megfeleljenek az ügyfelek elvárásainak és minél gyorsabban szállíthassanak nagyteljesítményű rendszereket.

Kockázatok csökkentése

A célok eléréséhez azonban, mindenekelőtt minimalizálni szükséges a projektek kapcsán fellépő kockázati tényezők számát, melyek forrása általában:

  • a hiányos adatokban
  • a pontatlan adatokban
  • vagy a nem megfelelő kommunikációban rejlik.

Nincs százszázalékosan biztos módszer arra, hogy elkerüljük az összes esetlegesen fellépő váratlan eseményt, de a legjobb út a kockázatok csökkentésére, a professzionális, feladtaspecifikus és összekapcsolt eszközök használata, melyek mind egy közös megosztott tervadatbázisra épülnek.

Vegyen részt 2022. július 12-én 10 órától szakmai webinárunkon, ahol a Product Design & Manufacturing Collection eszközeit és módszerei, úgymint az adatmegosztás, a 2D-s és 3D-s layout tervezés, a testreszabható elemtár, a szkennelt környezet használata, stb… az előzőekben felvázolt szempontok alapján kerülnek bemutatására.

Előadónk: Antal Iván

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküdlhessük. Köszönjük.
A webinárt rögzítjük, amelyet az arra regisztrálók részére az eseményt követően emailban elküldünk.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Azon dolgozunk, hogy még több ügyfelünk számára elérhetővé tegyük az Autodesk gépipari megoldások által nyújtott új tervezési megközelítést és elkezdhessék felfedezni és bevezetni ezt a forradalmi technológiát. 

Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó