Robot programozás a PowerMILL-lel

Robot programozás a PowerMILL-lel – szakmai webinár: 2020. december 8., 10 óra

Miért tekinthetjük a robotok CAD CAM programozását a megmunkáló iparág jövőjének?
A robotok hardver oldala technológiai szempontból hatalmas ugrásokkal fejlődött. A legújabb újítások az együttműködő robotok és a megnövelt robot pontosság körül voltak. A hardver csak egy része az egyenletnek, most nézzük meg a szoftver oldalát is.

Ahhoz, hogy a feldolgozóipar teljes mértékben alkalmazza a robotikát, és kihasználhassa annak minden előnyét, a robot programozást is el kell sajátítani csakúgy, mint a szerszámgépiparban a CAD / CAM programozást. A CNC szerszámgépek előnyeit is csak azok tudják teljes mértékben kihasználni, akik CAD / CAM szoftvereket használnak.

A gyártó cégeknek fontos megérteniük, hogy nem minden CAM rendszer egyforma. Például, az egyszerűbbekkel nem sokkal bonyolultabb programokat lehet elkészíteni, mint a vezérlőkön. Vannak, amik komoly robottechnikai szakértelmet igényelnek. Mások részleges megoldást nyújtanak. Ami az Autodesk Powermill-t megkülönbözteti versenytársaitól, hogy gyorsan és egyszerűen lehet programozni és teljesen kihasználhatjuk az ipari robot képességeit.

Vegyen részt 2020. december 8-án 10 órától online szakmai előadásunkon, ahol megismerheti a robot programozási munkafolyamatot, ami magában foglalja a szerszámpálya készítést, szimulációt, robot konfigurálását és a pályák optimalizálását.

Előadóink:

  • Sebők Róbert – CAD üzletág igazgató
  • Rieth Benjámin – Értékesítési tanácsadó

Az előadáson való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, a regisztrációt követően a megadott email címére küldjük a bejelentkezéshez szükséges információt! Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Cégen belül milyen CAM technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
folyamatközi mérés
szimultán 5x
indexált/pozícionált 5x
3 tengelyes marás
2-2,5D marás/esztergálás
2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

A Varinex-CADStudio Kft. az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Reméljük, hogy szakmai előadásunkon elhangzottak meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata terméktervezési és fejlesztési folyamatainak továbbfejlesztéséhez és átalakításához.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek, vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartók:

Rieth Benjámin
Értékesítési tanácsadó
+36 30 530 0266
benjamin.rieth@cads.hu
Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 1 273 3413
+36 30 977 1824
robert.sebok@cads.hu