Komplex CAM munkafolyamatok hyperMILL-ben

Komplex CAM munkafolyamatok megvalósítása hyperMILL CAM szoftverrel – webinár 2020. december 1., 10 óra

A változó piaci körülmények között a fenntartható megkülönböztetés nyújt megfelelő piaci előnyt. Ehhez gyors és magas elvárásokat diktáló változásokhoz hatékony, innovatív megoldások szükségesek.

Az OPEN MIND, a szimultán 5 tengelyes megmunkálás úttörője az egyedi gyártás területén. Innovatív CAD és CAM funkciókkal támogatja a teljes gyártási folyamatot. Az IPAR 4.0 jegyében részben, vagy egészében automatizált megoldásokkal, melyek jelentősen csökkentik a programozási időt és jelentősen emelik a folyamatbiztonságot.

Előadásunkban példát mutatunk be nagy teljesítményű nagyolási és simítási megoldásokra, valamint ezek megmunkálás szimulációjára; mivel ezeknél a komplex megmunkálásoknál a megmunkálás szimuláció is kardinális jelentőségű a megmunkáló program megbízhatósága szempontjából.

Az OPEN MIND elektróda tervező metódusa egy automatizált munkafolyamatot kínál a tömb elektródák tervezésére és megmunkálására, ami jelentősen felgyorsítja a szerszámgyártási folyamatokat.

Előadónk:

  • Sebők Róbert – CAD üzletág igazgató
  • Csonka Gábor – CAD és CAM rendszermérnök

Az előadáson való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, a regisztrációt követően a megadott email címére küldjük a bejelentkezéshez szükséges információt! Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Cégen belül milyen CAM technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
folyamatközi mérés
szimultán 5x
indexált/pozícionált 5x
3 tengelyes marás
2-2,5D marás/esztergálás
2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

A Varinex-CADStudio Kft. az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Reméljük, hogy szakmai előadásunkon elhangzottak meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata terméktervezési és fejlesztési folyamatainak továbbfejlesztéséhez és átalakításához.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek, vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartók:

Csonka Gábor
CAD és CAM rendszermérnök
+36 1 273 3408
+36 30 639 1713
gabor.csonka@cads.hu
Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 1 273 3413
+36 30 977 1824
robert.sebok@cads.hu