Haszálja ki a gépészeit szoftvergyűjtemény hatékonyságnövelő funkcióit és ismerje meg a rejtett kincseket szakmai webinárunkon!

A gyártási innovációk új tervezési lehetőségeket nyitnak meg minden szakember előtt.

Törje át a határokat a jobb termékek érdekében, az Autodesk gépészeti szoftvergyűjtemény által nyújtott technológia segítségével, amely leegyszerűsíti a teljes termékfejlesztési folyamatot!

Az Autodesk gépészeti szoftvergyűjteménye olyan professzionális alkalmazások integrált készlete, amely lehetőséget terem a legambiciózusabb ötletek létrehozásához, hatékonyabb együttműködéshez, az automatizálásához és minden eddiginél több tervezési lehetőség felfedezéséhez. A koncepcióktól a szerszámpályákig az integrált CAD, CAM és CAE technológia mindent biztosít, amire szükség van a jobb termékek gyorsabb létrehozásához.

Vegyen részt 2021. október 14-én 10-órától szakmai webinárunkon, és fedezze fel, hogy milyen hatékony és termelékenységnövelő CAD, CAM és CAE eszközök állnak rendelkezésre a gépészeti gyűjteményben!

A webináron az alábbi főbb területeket mutatjuk be iparági példákon keresztül:

  • Vault funkciók automatizálása az Inventor iLogic moduljával

A tervezés és az ehhez kapcsolódó dokumentáció elkészítése során felmerülő repetitív és időigényes feladatok automatizálásával rengeteg időt lehet megtakarítani. Az Inventor iLogic moduljának segítségével nagyon egyszerűen lehet létrehozni ilyen jellegű automatizmusokat és ennek köszönhetően mára széles körben elterjedt az alkalmazása. Ezzel párhuzamosan egyre többen használják az Autodesk Vault dokumentációkezelő rendszert is, így jogosan merül fel az igény, hogy bizonyos esetekben ennek a rendszernek az előnyeit is ki lehessen aknázni egy fejlesztés során. Erre hivatott egy külön letölthető kiegészítő csomag, melynek segítségével az iLogic eszköztára Vault funkciókkal bővíthető.

  • A cégcsoportunk által fejlesztett ERP Connector megoldás, ERP és PDM rendszerek összekötéséhez

Termelésirányítási rendszerek (ERP) és tervadatkezelőrendszerek (PDM) összekötése mindig is időrabló és költséges feladat volt. Egészen ezidáig. Cégcsoportunk által fejlesztett ERP Connector segítségével gyorsan és költséghatékonyan lehet a két rendszert, teljes mértékben testreszabva összekapcsolni. BOM automatikus áttöltése a PDM rendszerből az ERP rendszerbe vagy raktárkészlet információk megjelenítése ERP rendszerből PDM rendszerbe csak két példa a számos lehetőség közül. Teljes mértékben testre szabható automatizált adatáramlás a hibamentesebb, költséghatékonyabb és gyorsabb tervezésért és gyártásért.

  • Inventor Publisher

Tervezés során különböző fázisokban különböző fájlformátumokra is szükség lehet az Inventor alkatrész, összeállítás és rajzon túl. Ajánlatkéréshez jól jöhet egy PDF, külsős partnerrel megvalósítandó lemezvágáshoz esetleg egy DXF vagy komplexebb megmunkálás tervezéséhez egy STEP fájl. Mindezen fájlok számossága a projekt fügvényében több százas vagy akár több ezres tételt is elérhet. Ezen fájltípusok manuális létrehozása nemcsak időrabló és unalmas feladat, hanem az eredeti modell frissítését követő módosítások is követhetetlenekké válhatnak. Az Autodesk Vault tervadatkezelő rendszer Életciklusát kombinálva a cégcsoportunk által fejleszett Vault Publisher szoftverrel, mindezen feladatok, adott helyen és adott időben automatizáltan és automatikusan frissítve jönnek létre. Így a gyártáselőkészítés gyorsabb, hatékonyabb és hibamentesebbé válhat.

Előadóink: Farkas Attila és Radnai László

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküdlhessük. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Cégen belül milyen CAM technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
folyamatközi mérés
szimultán 5x
indexált/pozícionált 5x
3 tengelyes marás
2-2,5D marás/esztergálás
2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Azon dolgozunk, hogy még több ügyfelünk számára elérhetővé tegyük az Autodesk gépipari megoldások által nyújtott új tervezési megközelítést és elkezdhessék felfedezni és bevezetni ezt a forradalmi technológiát. 

Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Ha többet szeretne megtudni az általunk kínált tervezési és kivitelezési megoldásokról, valamint arról, hogyan segíthetjük elő vállalata gyártási rugalmasságának növelését, keresse szakértő kollégáinkat egy személyes konzultációra!

Kapcsolattartók:

Farkas Attila
Értékesítési és technikai tanácsadó,
szoftverfejlesztő
Radnai László
Értékesítési és technikai tanácsadó