Hogyan lehet a gépészeti szoftvergyűjtemény (PDMC) lehetőségeinek kihasználásával hatékonyabbá tenni az AutoCAD felhasználók munkáját?

Az AutoCAD közel 40 éves múltra tekint vissza. Ez a legelső tervezőszoftver, amely már személyi számítógépen működött, neve egybeforrt a számítógépes tervezéssel. A mai napig kihagyhatatlan alapszoftvernek számít a legkülönbözőbb műszaki területeken a gyártervezéstől az elektromos tervezésen át a térképészetig.

Az alap AutoCAD megjelenését követően az Autodesk szakirányú alkalmazásokat is fejlesztett a szoftver alá, melyek sokáig külön termékként voltak elérhetőek, majd nagyjából 3 évvel ezelőtt a szakalkalmazásokat egy termékbe az AutoCAD Toolsets-be olvasztotta. Az AutoCAD egyaránt meghatározó részét képezi az építőipari csomagnak, (AEC Collection) valamint a gépipari (PDMC) szoftvergyűjteményeinek is.

Az AutoCAD a gépipari szoftvergyűjtemény további elemeivel kiegészítve olyan eszközöket nyújt, amelynek használatával a 2D és 3D mechanikai tervezési folyamatait gyártástervezési (CAM), szimulációs, valamint látványtervezési tulajdonságokkal egészítheti ki.

Vegyen részt 2021. október 26-án 10 órától tartott online előadásunkon, ahol iparági példákon keresztül mutatjuk meg, hogy a gépészeti szoftvergyűjteménnyel segítségével, hogyan segítheti és fokozhatja a csoportmunkát, rövidítheti le a terméktervezési és fejlesztési ciklust és kezelheti könnyebben a tervadatait. Mindezt úgy, hogy AutoCAD rajzait teljes mértékben felhasználhatja ezen szoftverben. Ha frissülnek AutoCAD adatai, a gépipari szoftvergyűjteményben található szoftverek rugalmasan tudják követni a változásokat és az alapján módosítani a modelleket.
Tegye zökkenőmentessé a termékfejlesztési folyamatait az elképzelések megszületésétől a tervezésen át egészen a gyártásig és még tovább!

Előadóink: Antal Iván és Rieth Benjámin

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküdlhessük. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Cégen belül milyen CAM technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
folyamatközi mérés
szimultán 5x
indexált/pozícionált 5x
3 tengelyes marás
2-2,5D marás/esztergálás
2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Azon dolgozunk, hogy még több ügyfelünk számára elérhetővé tegyük az Autodesk gépipari megoldások által nyújtott új tervezési megközelítést és elkezdhessék felfedezni és bevezetni ezt a forradalmi technológiát. 

Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Ha többet szeretne megtudni az általunk kínált tervezési és kivitelezési megoldásokról, valamint arról, hogyan segíthetjük elő vállalata gyártási rugalmasságának növelését, keresse szakértő kollégáinkat egy személyes konzultációra!

Kapcsolattartó:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó