Fusion 360 Signal Integrity Extension – Tervezzen megbízható termékeket a Signal Integrity Extension segítségével!

Megjelent az Ansys által üzemeltetett új Signal Integrity Extension for Fusion 360 bővítményt, amelynek célja, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára NYÁK-ok elektromágneses jellemzőinek elemzését.

Az eredményeket színgradienssel lehet megjeleníteni, amely lehetővé teszi a tervezők és mérnökök számára, hogy könnyen azonosítsák a problémás jelutakat és a szabálysértéseket, lehetővé téve számukra a tervfrissítéseket és a jelimpedancia eltéréseinek csökkentését.

A Fusion 360 Signal Integrity Extension lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztosítsák a megfelelő okos termékeket, csökkentve a fejlesztési költségeket és lerövidítve a piacra kerülési időt.

Az új bővítmény segít abban, hogy terméktervek nagysebességű, rádiófrekvenciás és vezeték nélküli képességei megfeleljenek a tervezési előírásoknak, és megfeleljenek az ipari szabványoknak, irányelveknek és szabályoknak.

A bővítmény segít minimalizálni a költséges NYÁK-ok fizikai tesztelését, így a felhasználók hozzáférhetnek a NYÁK tervük elektromágneses jellemzőjére vonatkozó visszajelzéseihez, ezáltal csökkentve a projektre szánt időt.

A Fusion 360 Signal Integrity Extension egyszerű bemeneti paramétereket és konfigurációt is kínál, amelyek lehetővé teszik a mérnökök számára, hogy kiválasszák a kívánt jeleket a gyors elemzéshez, A bővítménnyel megvizsgálható a nagy sebességű jeleket jellemző paraméterek, például a terjedési késleltetés, a nyomkövetési hossz, impedancia és csatolás.

Ezenkívül a bővítmény felhasználói képesek az összes huzalozás impedanciájának kezelésére és vezérlésére az egész áramkörön a torzításmentes és optimális, nagy sebességű tervezés érdekében, és vizuálisan azonosítható az esetleges impedancia vagy csatolási problémák egy ráhelyezett színkódolt átfedéssel a 2D NYÁK terven.

Töltse le a Fusion 360 ingyenes, 30 napos próbaverzióját!

Az integrált CAD, CAM, CAE és PCB szoftver összes képességéhez és funkciójához hozzáférhet.

Név:* E-mail cím:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Reméljük, hogy a fenti újdonság meghozza a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. 
Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Tóth Sándor
Értékesítési és technikai tanácsadó