Fusion 360 a világ első, felhőalapú termékfejlesztői (CAD, CAM, CAE, PCB) platformja – MOST 20% kedvezmény Fusion 360 szoftverre és a bővítményekre*


Az Autodesk Fusion 360 egy integrált, felhőalapú 3D CAD/CAM/CAE, PCB termékfejlesztési platform, amely a formatervezési, gépészeti tervezési és együttműködési szolgáltatásokat egyesít magában.

20% kedvezmény 1 éves Fusion 360, Fusion 360 Team Participant előfizetésre és bővítményekre 2023.04.03-04.25. között.
Ne feledje: már megvásárolhatja a csak az Arkance Systems Hungary-nál elérhető Fusion 360 magyar nyelvű lokalizációt (preview) is.

Ne maradjon le a nagy kedvezményéről! Kérjen ajánlatot, még ma!

 


Az Autodesk Fusion 360 felhőalapú szoftver gördülékeny csapatmunkát biztosít bárhol, bárki számára. Támogatja a termékfejlesztés teljes életciklusát, mivel egy felületen egyesíti a tervezés, szimuláció, a CAM és az együttműködési funkciókat. Hatékonyan és gyorsan hozhatunk létre tervváltozatokat, az integrált koncepció-gyártás eszközkészlettel.

A Fusion 360 képességeinek és funkciókínálatának bővítésére különböző bővítmények elérhetők. Egyes bővítmények extra funkcionalitást adnak a meglévő munkaterületekhez, míg más bővítmények lehetővé teszik a felhőkreditet igénylő műveletek korlátlan számú végrehajtását (Pl.: generatív tervezés).

A Fusion 360 szoftverhez elérhető bővítmények:

 • Machining Extension
 • Additive Build Extension
 • Generative Design Extension
 • Nesting & Fabriaction Extension
 • Manage Extension
 • Product Design Extension
 • Simulation Extension
 • Signal Integrity Extension

Fusion 360 Machining Extension:

A bővítmény további funkciókat és megmunkálási stratégiákat tesz elérhetővé Fusion 360 CAM munkaterületén belül, amelyek segítségével jelentősen javítható a CAM programozás, illetve a megmunkálás hatékonysága.

A legfontosabb funkciók, amiket tartalmaz a bővítmény a finomhangolható szerszámdöntés, többtengelyes műveletelemek, valamint szerszámpálya optimalizálási lehetőségek.

A fejlett többtengelyes szerszámpálya-stratégiák és a szerszámpálya optimalizálás lehetővé teszik a hatékonyabb megmunkálások tervezését, valamint a szerszámgépek képességeinek nagyobb mértékű kihasználását. A bővítmény automatizálási eszközöket és mérőciklusokat is tartalmaz, amelyekkel folyamatközi mérést is végezhetünk.

Összeségében elmondható, hogy a bővítmény eszközeinek használatával jelentősen növelhető a megmunkálások minősége, csökkenthető a programozásra fordított idő, valamint minimalizálhatók a hibalehetőségek.


Fusion 360 Nesting & Fabrication Extension:

A Fusion 360 Nesting & Fabriaction bővítmény segítségével lemez vagy lemezszerű alkatrészek anyag és vastagság alapján történő optimális kiosztását végezhetjük el a rendelkezésre álló lemeztáblákra, az anyagkihozatal maximalizálása érdekében. Ez a TruNest által kifejlesztett bővítmény optimalizálja a táblakiosztások elrendezéseit, így biztosítja a gyártás maximális hatékonyságát, és a hulladékmennyiség minimalizálását.


Fusion 360 Additive Build Extension:

A bővítmény a további gyártási eljárásokat és funkciókat tesz elérhetővé a Fusion 360 additív gyártási környezetében.

 • Tervezhet fémporos 3D nyomtatási (SLM) eljárásokat, amelyekhez rendelkezésre állnak gépmodellek is.
 • Előkészítheti, beállíthatja és szeletelheti a modelljeit az additív gyártáshoz.
 • Beállíthat automatikus alkatrésztájolást és támaszanyagstruktúrát, amely teljes mértékben asszociatív. Ezeket a beállításokat elmentheti egy sablonkönyvtárba, hogy azok más additív gyártási konfigurációkban is felhasználhatóak legyenek, ami jelentősen megkönnyíti a későbbi 3D nyomtatások előkészítését.


Fusion 360 Manage Extension:

 • Új termékfejlesztés: a projekt sablonok konfigurálhatók, szabványosíthatók az egyes folyamatok lépései és a jóváhagyási pontok; a feladatok termékcsaládonként, üzleti egységenként, termékcsoportonként vagy bármilyen más szempont szerint rendezhetők.
 • Darabjegyzék kezelés: a strukturált darabjegyzékek központilag kezelhetők és megoszthatók a vállalaton belül, biztosítva, hogy a termék életciklusának bármely szakaszában a fejlesztésben résztvevők mindig naprakész információkkal dolgozzanak.
 • Változatkezelés: tisztán áttekinthetők és nyomon követhetők, az adott termék módosításai, illetve az arra vonatkozó kérések és jóváhagyások.
 • Minőségbiztosítás: automatizálhatók a minőségellenőrzési folyamatok; nyomon követhetők és rögzíthetők a változások, valamint elemzések végezhetők a jobb minőség elérése, a problémák megelőzése érdekében.
 • Együtt működés a beszállítókkal: a felhasználók kapcsolatban maradhatnak a beszállítóikkal a nap 24 órájában, ennek köszönhetően teljes mértékben felügyelhető a teljes ellátási lánc. Bármikor és bárhonnan elérhetők az árajánlatok, a megrendelések és kezelhetők a beszállító partneri folyamatok.

Fusion 360 Generative Design Extension:

A generatív tervezés egy új felhőalapú tervezési eljárás, amelynek során a felhasználó által megadott paraméterek és peremfeltételek alapján a szoftver több lehetséges megoldást hoz létre. Az ehhez szükséges összes számítás a felhőben történik, így minden egyes generatív tervezési tanulmány felhőkreditbe kerül. A generatív tervezés bővítmény az előfizetés idejére korlátlan számú generatív tervezési tanulmány végrehajtását teszi lehetővé.

Fusion 360 Product Design Extension

A bővítmények hozzáadásával a Fusion 360 képességei jelentős mértékben kibővíthetők.

A Product Design bővítmény fejlett terméktervezési eszközöket biztosít a felhasználóknak, hogy automatizálni tudják az összetett alaksajátosságok, például rácsok (lattice) és algoritmus-vezérelt minták létrehozását, amelyek megvalósítása a hagyományos 3D modellezési módszerekkel egyébként időigényes.

Fusion 360 Product Design extension
A Product Design bővítmény lehetővé teszi a tervezők számára a komplex alaksajátosságok létrehozásának automatizálását, amelyeknek a hagyományos modellezési eszközökkel történő létrehozása időigényes lenne.

Fusion 360 Simulation Extension

A Simulation bővítmény korlátlan hozzáférést biztosít a felhasználóknak a meglévő szimulációs eszközökhöz. Korábban a szimulációs képességek csak használatalapú fizetéssel voltak elérhetőek. Mostantól a tervezők és a mérnökök kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb szimulációs eszközöket a termékeik anyagköltségének és tömegének csökkentése érdekében.

Fusion 360 Simulation Extension
A Simulation bővítmény lehetővé teszi a mérnökök számára, hogy még a termékük gyártása előtt meg tudják becsülni teljesítményét a különböző mechanikai és hőterhelések alatt.

A Fusion 360 technológiai bővítményei mellett robusztus alapképességeket kínáló modell azt jelenti, hogy a felhasználók csak akkor fizetnek a fejlett funkciókért, amikor szükségük van rá.

Az elektronikai tervezés különösen alkalmas arra, hogy kihasználja ezt a rugalmas megközelítést, miközben a költségeket kordában tartja.

Fusion 360 Signal Integrity Extension

Kezelje a NYÁK terv elektromágneses működési jellemzőit minden kritikus huzalozás impedanciájának szabályozásával!

Az Ansys által hajtott Autodesk Fusion 360 Signal Integrity Extension lehetővé teszi a tervezők számára a nyomtatott áramköri lapok elektromágneses teljesítményének elemzését, az impedancia eltérések és a csatolt geometriai problémák mérséklését, a tervezési jellemzők és a megfelelőség javítása, a fejlesztési ciklus felgyorsítása és a fizikai tesztelési költségek csökkentése érdekében.


Platformfüggetlen tervadat-kezelés – Fusion Team

Az Autodesk felhőalapú tervadat kezelő rendszerei folyamatosan fejlődnek és új funkciókkal bővülnek. A Fusion Team egy egyszerű megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a tervezési folyamatait bármilyen típusú készüléken a világ bármely pontjáról elérje és koordinálja. A Fusion Team a projekttervezési feladatokhoz a felhőben biztosít központi munkaterületet.

Tudjon meg többet a Fusion Team előnyeiről >>>


Olvassa rendszeres időközönként megjelenő tippeket és trükköket tartalmazó blogbejegyzéseinket, és vegyen részt intenzív Fusion 360 CAD és Fusion 360 CAM tanfolyamainkon, hogy a 20% kedvezménnyel most megvásárolt 1 éves Fusion 360 szoftverét és a bővítményeket profi szinten használhassa!

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget és fizessen elő most 20% kedvezménnyel 1 éves Fusion 360 vagy Fusion 360 Team Participant szoftverre és a bővítményekre. Ajánlatunk 2023. április 3-tól 2023. áprilisi 25-ig érvényes.
Ne feledje: már megvásárolhatja a csak az Arkance Systems Hungary-nál elérhető Fusion 360 magyar nyelvű lokalizációt (preview) is.

Ne maradjon le erről a nagy kedvezményéről! Kérjen ajánlatot, még ma!

 


*20% kedvezményes ajánlatunk 2023.04.03. és 2023.04.25. között érvényes 1 éves Fusion 360 vagy Fusion 360 Team Participant szoftver-előfizetésre és a bővítményekre. Az Arkance Systems HU Kft-től megvásárolható Fusion 360 preview magyar nyelvű verziója minden meglévő, vagy új Fusion 360 előfizetéshez és bővítményhez. A Fusion 360 számára elérhető magyar nyelvű lokalizációról további információt ITT talál.

Kapcsolattartó:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó