Fusion 360 a világ első, felhőalapú termékfejlesztői (CAD, CAM, CAE, PCB) platformja most 30% kedvezménnyel*


PROMÓCIÓ MEGHOSSZABBÍTVA!
30% kedvezmény 1-3 éves Fusion 360, Fusion 360 – Team Participant előfizetésre, valamint 1 éves Fusion 360 Generative Design Extension, Fusion 360 Machining Extension, Fusion 360 Additive Build Extension, Fusion 360 Nesting & Fabrication Extension és Fusion 360 Manage Extension szoftver-előfizetésekre 2021. július 30-ig. Ne feledje: már megvásárolhatja a csak az Arkance Systems Hungary-nál elérhető Fusion 360 magyar nyelvű lokalizációt (preview) is.

Ne maradjon le a kivételes kedvezményről! Kérjen ajánlatot, még ma!

 


Az Autodesk Fusion 360 felhőalapú szoftver gördülékeny csapatmunkát biztosít bárhol, bárki számára. Támogatja a termékfejlesztés teljes életciklusát, mivel egy felületen egyesíti a tervezés, szimuláció, a CAM és az együttműködési funkciókat. Hatékonyan és gyorsan hozhatunk létre tervváltozatokat, az integrált koncepció-gyártás eszközkészlettel.

A Fusion 360 képességeinek és funkciókínálatának bővítésére különböző bővítmények elérhetők. Egyes bővítmények extra funkcionalitást adnak a meglévő munkaterületekhez, míg más bővítmények lehetővé teszik a felhőkreditet igénylő műveletek korlátlan számú végrehajtását (Pl.: generatív tervezés).

Elérhető Fusion 360 bővítmények 1 éves előfizetéssel, 30% kedvezménnyel:

  • Machining Extension
  • Additive Build Extension
  • Generative Design Extension
  • Nesting & Fabriaction Extension
  • Manage Extension

A Fusion 360 Machining Extension:

Ezzel a bővítménnyel jelentősen javítható a Fusion 360 CAM munkafolyamatok hatékonysága. Az idei újdonságok a szerszámpálya metszés és a többtengelyes műveletek, amelyeket a PowerMill technológiája ihletett. Fejlett, többtengelyes szerszámpálya-stratégiákkal, szerszámpálya-optimalizálással és automatizált programozással csökkentheti a programozásra fordított időt, nagyobb mértékben felügyelheti a gépet, és növelheti az NC-programok hatékonyságát.


Fusion 360 Nesting & Fabriaction Extension:

A Fusion 360 táblaoptimalizálási és gyártási bővítmény a lemezalkatrész-tervek (például anyag, vastagság stb. alapján történő) összesítésével és a terítékek optimalizált kiosztásával fokozhatja a gyártási folyamat hatékonyságát. Ez a TruNest által kifejlesztett bővítmény optimalizálja a lemezalkatrész-tervek elrendezéseit, így biztosítja a végtermék maximális hatékonyságát, és minimálisra csökkenti a hulladékmennyiséget.


A Fusion 360 Additive Build Extension:

Előkészítheti, beállíthatja és szeletelheti a modelljeit az additív gyártáshoz. A testre szabott automatikus tájolási beállításokat (FFF és SLM technológiák esetében) és a támaszanyagok beállításait (csak az SLM esetében) sablonkönyvtárban tárolhatja, hogy azok később felhasználhatók legyenek az újabb additív gyártási konfigurációkban, ami jelentősen megkönnyíti a 3D nyomtatások előkészítését a későbbiekben. Ez a Netfabb rendszerén alapuló Fusion 360-bővítmény számos előre beállított additív gyártógépet tartalmaz.

A Fusion 360 Manage Extension:

  • Új termékfejlesztés: a projekt sablonok konfigurálhatók, szabványosíthatók az egyes folyamatok lépései és a jóváhagyási pontok; a feladatok termékcsaládonként, üzleti egységenként, termékcsoportonként vagy bármilyen más szempont szerint rendezhetők.
  • Darabjegyzék kezelés: a strukturált darabjegyzékek központilag kezelhetők és megoszthatók a vállalaton belül, biztosítva, hogy a termék életciklusának bármely szakaszában a fejlesztésben résztvevők mindig naprakész információkkal dolgozzanak.
  • Változatkezelés: tisztán áttekinthetők és nyomon követhetők, az adott termék módosításai, illetve az arra vonatkozó kérések és jóváhagyások.
  • Minőségbiztosítás: automatizálhatók a minőségellenőrzési folyamatok; nyomon követhetők és rögzíthetők a változások, valamint elemzések végezhetők a jobb minőség elérése, a problémák megelőzése érdekében.
  • Együtt működés a beszállítókkal: a felhasználók kapcsolatban maradhatnak a beszállítóikkal a nap 24 órájában, ennek köszönhetően teljes mértékben felügyelhető a teljes ellátási lánc. Bármikor és bárhonnan elérhetők az árajánlatok, a megrendelések és kezelhetők a beszállító partneri folyamatok.

A Fusion 360 Generative Design Extension:

A generatív tervezés egy új felhőalapú tervezési eljárás, amelynek során a felhasználó által megadott paraméterek és peremfeltételek alapján a szoftver több lehetséges megoldást hoz létre. Az ehhez szükséges összes számítás a felhőben történik, így minden egyes generatív tervezési tanulmány felhőkreditbe kerül. A generatív tervezés bővítmény az előfizetés idejére korlátlan számú generatív tervezési tanulmány végrehajtását teszi lehetővé.


Fusion Team – Platformfüggetlen tervadat-kezelés a világ bármely pontjáról 

Az Autodesk felhőalapú tervadat kezelő rendszerei folyamatosan fejlődnek és új funkciókkal bővülnek. A Fusion Team egy egyszerű megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a tervezési folyamatait bármilyen típusú készüléken a világ bármely pontjáról elérje és koordinálja. A Fusion Team a projekttervezési feladatokhoz a felhőben biztosít központi munkaterületet.

Tudjon meg többet a Fusion Team előnyeiről >>>


Olvassa rendszeres időközönként megjelenő tippeket és trükköket tartalmazó blogbejegyzéseinket, és vegyen részt nyári intenzív Fusion 360 CAD és Fusion 360 CAM tanfolyamainkon, hogy a 30% kedvezménnyel most megvásárolt 1-3 éves Fusion 360 szoftverét profi szinten használhassa!

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget és fizessen elő most 30% kedvezménnyel 1-3 éves Fusion 360, Fusion 360 Teams Participant szoftverre és az 1 éves Fusion 360 Generative Design Extension, Fusion 360 Machining Extension, Fusion 360 Additive Build Extension, Fusion 360 Nesting & Fabrication Extension és Fusion 360 Manage Extension szoftverekre.* Ne feledje: már elérhető a Fusion 360 magyar nyelvű lokalizáció is!

A meghosszabbított promóció 2021. június 8-tól 2021. július 30-ig tart.

Ne maradjon le róla! Kérjen ajánlatot, még ma!

 


*Ajánlatunk 2021. június 8. és 2021. július 30. között érvényes új Fusion 360, Fusion 360 Team Participant 1 vagy 3 éves előfizetésre. A Fusion 360 Machining Extension, Fusion 360 Additive Build Extension, Fusion 360 Nesting & Fabrication, Fusion 360 Manage és Fusion 360 Generative Design Extension 1 éves szoftver-előfizetésre. Az Arkance Systems HU Kft-től megvásárolható Fusion 360 preview magyar nyelvű verziója minden meglévő, vagy új Fusion 360 előfizetéshez és bővítményhez megvásárolható. A Fusion 360 számára elérhető magyar nyelvű lokalizációról további információt ITT talál.

Kapcsolattartók:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó
+36 1 273 3414
+36 30 212 9088
ivan.antal@cads.hu
Csonka Gábor
CAD és CAM rendszermérnök
+36 1 273 3408
+36 30 639 1713
gabor.csonka@cads.hu
Maródi László
Értékesítési és technikai
tanácsadó
+36 1 273 3410
+36 30 343 8113
laszlo.marodi@cads.hu
Rieth Benjámin
Értékesítési tanácsadó
+36 30 530 0266
benjamin.rieth@cads.hu