A digitális együttműködés előnyei felhőalapú rendszer használatakor

Ismerje meg az együttműködés különböző módjait és azt, hogy a felhőalapú CAD/CAM szoftver hogyan teszi lehetővé a legproduktívabb digitális együttműködést!

Az elmúlt néhány évben a vállalatok világszerte különféle együttműködési módszereket próbáltak ki. Érdekes azonban megfigyelni, hogy a világjárvány milyen tartós hatásokat gyakorolt az együttműködésre a munkahelyeken. Függetlenül attól, hogy teljes munkaidőben otthonról dolgozik, visszatért az irodába, vagy a kettőt felváltva végzi, nyugodtan kijelenthetjük, hogy valószínűleg semmi sem lesz olyan, mint a járvány előtt.

És miért is kellene, hogy minden olyan legyen, mint korábban?

A távmunka és a rugalmas, hibrid otthoni és irodai munkavégzés is lehetővé teszi a megfelelő együttműködést és a kitűzött célok elérését. Tekintsük át, hogy hogyan segíti az Autodesk Fusion 360 a munkavégzést függetlenül attól, hogy honnan dolgozik!

Miért fontos az együttműködés?

Az együttműködés a legtöbb kreatív munkahelyen nem alku tárgya, mert több innovációhoz és sikerhez vezet. Senki sem szakértő mindenben. Előfordulhat például, hogy a CAD tervező és a CAM programozó nem rendelkezik kellő jártassággal például az általuk tervezett és prototípusként legyártott elektronikai eszköz PCB-jének tervezésében.

A digitális együttműködés utakat nyit meg az osztályok, csapatok és vállalatok között, hogy az idő töredéke alatt érjék el ugyanazt a célt. Végül is a termékek tervezése és gyártása nem megy egyik napról a másikra. A megfelelő együttműködéssel javítható a munkavállalók elégedettsége, csökkenthető a fluktuáció, továbbá elősegíti az innovációt, és gyorsabban lehet megoldani a problémákat.

Az elmúlt néhány év egy dolgot teljesen világossá tett: az együttműködés, mint fogalom, remek lehet az irodában, de ez nem az egyetlen hely, ahol megvalósulhat. A távoli (vagy otthoni) együttműködés kétségtelenül lehetséges (és bizonyos esetekben még előnyösebb is!).

Digitális együttműködés a Fusion 360 segítségével

Míg az együttműködés általános elképzelése nem változik attól, hogy ön otthonról vagy az irodából dolgozik, a módszerei viszont jelentősen megváltoznak. Sokak számára az otthoni együttműködési modellre való átállás 2020-ban sokkoló (sőt fájdalmas) volt, mert a cégük által használt rendszerek és eszközök nem voltak felkészülve a távmunkára való átállásra.


Az Autodesk Fusion 360 felhő alapú rendszer, amely a mai napig hajtja az innovációt ezen a területen.

A felhő alapú szoftver valós idejű együttműködést és párhuzamos tervezést tesz lehetővé a világ bármely pontjáról mindössze internetkapcsolat segítségével. A Fusion 360-ban küldhet, fogadhat, szerkeszthet, felülvizsgálhat, közzétehet és tárolhat 3D-s terveket, dokumentációt, prototípusokat és még sok mást. Egyszerre több tervező is dolgozhat ugyanazon a projekten. Ez előnyös az irodában és azon kívül is.

Miért akarna bárki is visszamenni a 3D-s fájlok tervezésének, mentésének, letöltésének és e-mailben való elküldésének napjaiba, ha mindezt megteheti a Fusion 360-ban anélkül, hogy elhagyná az alkalmazást? Ezek az előnyök nem helyhez kötöttek: akkor is működnek, ha úton van, otthon vagy az irodában.

A Fusion 360 továbbra is lehetővé teszi a különböző fájlformátumok, például STEP, DWG, DXF, OBJ és egyéb fájlformátumba történő letöltést, így soha nem korlátozza a szervezeten kívüli emberekkel való együttműködést. Ha továbbra sem szeretne fájlokat letölteni, adminisztrációs eszközeivel adhat engedélyeket a csapatán vagy a szervezetén kívüli személyeknek.

Akár otthon, akár az irodában tartózkodik, a Fusion 360-ban minden rendelkezésére áll. Akár már ma együttműködhet bárkivel, ha letölti a Fusion 360-at még ma!

Töltse le a Fusion 360 ingyenes, 30 napos próbaverzióját!

Az integrált CAD, CAM, CAE és PCB szoftver összes képességéhez és funkciójához hozzáférhet.

Név:* E-mail cím:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Reméljük, hogy a fentiek meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. 
Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Tóth Sándor
Értékesítési és technikai tanácsadó