Fejlett és előremutató gyártástámogató megoldások az Autodesk Fusion 360 szoftverben – webinár

A folyamatosan változó ipari környezetben a CAD/CAM szoftverének központi szerepet kell játszania abban, hogy lehetővé tegye vállalkozása gyors alkalmazkodását és növekedését.

A Fusion 360 a felhőalapú rendszerének köszönhetően intenzív ütemben fejlődik, hogy a CAD/CAM programozási eszközök legfrissebb, egységes készletét biztosítsa a CNC gépek optimális vezérléséhez, valamint az additív gyártási és lemezalapú gyártási igények támogatásához.

Webinárunkon egy átfogó rálátást nyújtunk a Fusion 360-ban közelmúltban megjelent új gyártástámogató funkciók bemutatásával.

Amíg a piacon kapható CAD/CAM szoftverek jellemzően csak évente kapnak funkcióbővítéssel járó frissítést, addig az Autodesk Fusion 360 havonta frissül új szerszámpályastratégiákkal, beállítási/módosítási lehetőségekkel és további új funkciókkal, sőt előzetesen kipróbálhat még fejlesztés alatt álló megmunkálási műveleteket is.

Vegyen részt 2023. január 25-én 10 órától webinárunkon és ismerje meg, hogyan hozhat ki többet az Ön iparágában a Fusion 360-ban megtalálható gyártási eszközök segítségével! Használja ki az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelhetik tervezési hatékonyságát!

Előadónk: Tóth Sándor Gergő – Fusion 360 specialista

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküdlhessük. Köszönjük.
A webinárt rögzítjük, amelyet az arra regisztrálók részére az eseményt követően emailban elküldünk.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a webinárról?:* Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Cégen belül milyen CAM technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
folyamatközi mérés
szimultán 5x
indexált/pozícionált 5x
3 tengelyes marás
2-2,5D marás/esztergálás
2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Aktuális ajánlatunk: 30% kedvezmény 1 éves Fusion 360 és Fusion 360 – Team Participant előfizetésre és Fusion 360 Generative Design Extension, Fusion 360 Machining Extension, Fusion 360 Additive Build Extension, Fusion 360 Nesting & Fabrication Extension, Fusion 360 Manage Extension, Fusion 360 Product Design Extension és Fusion 360 Simulation Extension bővítményekre 2023. 01.04-31. között.

Ne feledje: már megvásárolhatja a csak az Arkance Systems Hungary-nál elérhető Fusion 360 magyar nyelvű lokalizációt (preview) is.
A tájékoztatás nem teljeskörű, részletekért keresse kollégáinkat! További információ >>>


Azon dolgozunk, hogy még több ügyfelünk számára elérhetővé tegyük az Autodesk gépipari megoldások által nyújtott új tervezési megközelítést és elkezdhessék felfedezni és bevezetni ezt a forradalmi technológiát. 

Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Tóth Sándor
Értékesítési és technikai tanácsadó