hyperMILL az innovatív CAM megoldás – innovációs online workshop 2. rész

2020. május 28., 10 óra

A hyperMILL egy nagy teljesítményű széles körben alkalmazható CAM megoldás, amelynek segítségével hatékonyan és pontosan programozhat 2,5D-s, 3D-s és akár szimultán 5 tengelyes marási és maró/esztergálási műveleteket is. A hyperMILL lehetőséget biztosít a CAM programozás jelentős mértékű automatizálására, így nagyságrendekkel csökken a programozással eltöltött munkaórák száma és az esetleges hibák valószínűsége.

Az OPEN MIND a szoftver képességeit folyamatosan fejleszti korunk piaci igényeinek megfelelően. A hyperMILL számos ipari területen kínál innovatív megoldást egyaránt az egyedi, a kisszériás és a nagyszériás alkatrészgyártáshoz.

A hyperMILL új, 2020.2 verziója összetett alkatrész-megmunkálási lehetőségeket kínál, jobb kezelhetőséggel és általános programozási teljesítménnyel, valamint új automatizálási lehetőségekkel és additív gyártási stratégiákkal. A hyperCAD-S az OPEN MIND által fejlesztett a hyperMILL számára opcionálisan választható modellező környezet, ami egy CAD for CAM megoldás. Segítségével rövid idő alatt hatékonyan előkészíthető a modell a CAM programozáshoz. A hyperCAD-S is számos új funkciót kapott, többek között már parametrikus modellezésre is van lehetőség.

Csatlakozzon 2020. május 28-án 10 órától online rendezvényünkhöz és ismerje meg a hyperMILL innovatív gyártási megközelítését és a 2020.2 verzió újdonságait, amelyek jelentős mértékben hozzájárulnak a megmunkálástervezés hatékonyságának javításához és növeléséhez!

Az online workshop időtartama várhatóan 45 perc, a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.


Regisztráció

Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy az online eseményre szükséges belépési adatokat elküldhessük. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám: Honnan értesült a rendezvényről?:* Milyen jellegű tevékenységet folytat?:
egyedi gép és/vagy alkatrész gyártás
szerszámgyártás
egyéb

Cégén belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
szimultán 5X
indexált/pozícionált 5X
3 tengelyes marás
2-2,5D marás
esztergálás 2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

Kapcsolattartók:

Csonka Gábor
CAM rendszermérnök
+36 1 273 3408
+36 30 639 1713
gabor.csonka@cads.hu
Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 1 273 3413
+36 30 977 1824
robert.sebok@cads.hu