Esszenciális AutoCAD kiegészítők

Tapasztalatunk szerint még mindig kevesen ismerik – legalábbis kevesen használják – az Autodesk szoftverekhez elérhető hivatalos kiegészítőket. Azon túl, hogy ezek többsége ingyenes, rendkívül meggyorsíthatják a felhasználók napi munkáját.

Az első ilyen alkalmazás amire felhívnánk a figyelmet az az Express Document Tab.

A kiegészítő segítségével sokkal könnyebb menedzselni több, egyidejűleg megnyitott rajzot. A rajzi fülre kattintva egy extra legördülő menüt kapunk, ahol rengeteg hiánypótló parancs kapott helyet, mint például az összes megnyitott rajz együttes mentése vagy épp együttes bezárása. A fülön lévő egyik funkció segítségével nyitható a file lokációja a meghajtón vagy a megnyitott file-okat sorba rendezhetjük 1 kattintással, és így tovább. Ezek mind apró, de erősen hiánypótló funkciók, ami az Ön napi feladatait is hatékonyabbá teheti!

TotalLength

Ez egy AutoLISP parancs, melynek funkciója könnyen kitalálható a nevéből: kiszámolja több, különböző kijelölt objektum összes hosszúságát. Ezen egyszerű, de nagyszerű kiegészítő vonalakat, polyline-okat és görbéket egyaránt könnyedén lekezel.

Az említett kiegészítő és rengeteg másik hasznos Autodesk szoftverhez készült alkalmazás a következő websiteon érhető el: https://apps.autodesk.com/


Még ez is érdekelheti:


Ne feledje: 2020. október 23-ig tartó akciónk keretében meglévő és regisztrált AutoCAD szoftverét 1 vagy 3 éves szoftver-előfizetésre cserélheti akár 25% kedvezménnyel! Részletek és további információ >>>

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre.

Kapcsolattartók:

Maródi László
Értékesítési és technikai tanácsadó
+36 30 343 8113 | +36 1 273 3410
laszlo.marodi@arkance-systems.com
Radnai László
Értékesítési és technikai tanácsadó
+36 30 370 9125 | +36 1 273 3417
laszlo.radnai@arkance-systems.com