Inventor update képzés

Itt a következő lépés a professzionális szintű mérnöki tervezésben!

A legújabb Autodesk Inventor-frissítés már elérhető – ne hagyja ki!

Vegyen részt 2018. július 4-én ingyenes Inventor update képzésünkön, ahol megismerheti, hogy milyen, a felhasználók által kért fejlesztéseket tartalmaz az Autodesk Inventor 2019, valamint, hogy hogyan biztosítja továbbra is azokat a professzionális szintű 3D tervezési és gépészeti eszközöket, amelyekre Ön is támaszkodhat.

  • A modellalapú definíció eszközei még fejlettebbek, így gyorsan feliratozhatja és tűrésezheti a 3D modelleket a gyártáshoz.
  • A lemezalkatrészek lapjainak megújult 3D modellezésével és a továbbfejlesztett sarokkicsípés-beállításokkal gyorsabban és hatékonyabban lehet létrehozni és elhelyezni a technológiai kicsípéseket.
  • A közvetlen szerkesztési funkcióknak és lekerekítési beállításoknak köszönhetően gyorsabban dolgozhat a 3D modelleken, ugyanis számos lépés kihagyható, és a munkafolyamatok optimalizálhatók.
  • Az új iLogic-eszközök megkönnyítik az összeállítási folyamat automatizálását az Inventorban.

A dinamikus együttműködési eszközökkel – amelyekkel robbantott ábrát készíthet, jelöléseket helyezhet el, és nyomon követheti a tervváltozásokat – még könnyebb a tervek megosztása a szervezeten belül és azon kívül. Az Inventor 2019-ben az itt felsoroltak mellett mintegy 100 további fejlesztést tartalmaz a 2018-as kiadáshoz képest, amelyek a korábbiaknál nagyobb teljesítményű és rugalmasabb Inventor-élményt biztosítanak.

Időpont: 2018. július 4. 9:30-11:30 vagy 13:30-15:30
Helyszín: VARINEX Zrt.
Cím: 1141 Budapest, Kőszeg utca 4.

Rendezvényünkön a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Foglalja le helyét még ma, az alábbi regisztrációs lap kitöltésével!

Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*

Szakterület:*

Gépész tervezés
Mérnöki szimuláció
3D nyomtatás
Építőmérnöki tervezés
Digitális fogászati megoldások
Térinformatika

 
Választható időpontok:*

2018. július 4. 9:30-11:30
2018. július 4. 13:30-15:30

Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A hírlevélküldést az Adatkezelési nyilatkozat szabályozza. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.:

Igen
Nem

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.:*

Elfogadom
Nem fogadom elKapcsolattartó:

Farkas Attila
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3416
+36 30 559 0497
attila.farkas@cads.hu