INGYENES, KORLÁTLAN GENERATÍV TERVEZÉS 2020-IG

Itt a remek alkalom mindenki számára, hogy ingyenesen megtapasztalja a generatív tervezés erejét!

A generatív tervezés lehetővé teszi számos CAD-felhasználásra kész terv egyidejű létrehozását a valós gyártási korlátok és a termékteljesítményre vonatkozó követelmények alapján.

Az AWS és az NVIDIA az Autodeskkel együttműködve a Product Design & Manufacturing Collection és a Fusion 360 minden előfizetője, valamint a Fusion 360 30 napos próbaverziójának felhasználói számára korlátlan hozzáférést biztosít a generatív tervezéshez a Fusion 360-ban 2019. december 31-ig. Kezdjen el még ma ingyenesen megismerkedni a generatív tervezéssel!

Hogyan jut hozzá 2019. december 31-ig ingyenesen a generatív tervezéshez?
  • TÖLTSE LE INGYENES A FUSION 360 30 NAPOS PRÓBAVERZIÓJÁT!

A Fusion 360 30 napos ingyenes próbaverziójának használatba vételével korlátozás nélkül futtathat generatív tervezési tanulmányokat 2020-ig, illetve a próbaidőszak lejáratáig. Töltse le a próbaverziót ITT!

  • AKTIVÁLJA A GÉPIPARI GYŰJTEMÉNYBELI JOGOSULTSÁGÁT!

Aktiválja a Product Design & Manufacturing Collection-előfizetés részét képező Fusion 360-jogosultságát! Ha elakadt, keresse kollégáinkat!

  • FUSION 360-ELŐFIZETŐKÉNT MÁR A RENDELKEZÉSÉRE ÁLL A KORLÁTLAN HASZNÁLAT, LÉPJEN BE FIÓKJÁBA!

A korlátozás nélküli generatív tervezés aktiválva lett a fiókján, megkezdheti az ismerkedést a mintákkal vagy az oktatóanyagokkal. Lépjen be fiókjába!

A generatív tervezés mögötti teljesítmény

Az Autodesk a kezdetektől az Amazon Web Services (AWS) és az NVIDIA teljesítményére támaszkodik a generatív tervezés biztosításához a Fusion 360-ban. Az együttműködés révén az Autodesk egy már bizonyított, kiváló teljesítményű, GPU-gyorsítású felhő-infrastruktúrában képes biztosítani a jelenleg elérhető legkifinomultabb számítási erőforrásokat. A felhasználók akár több száz szimulációt is futtathatnak néhány óra leforgása alatt, nem kell napokig vagy hetekig várakozniuk.

Szerezze meg a szükséges tudást! Most lehetősége van iparági szakértőnktől megtanulni a szoftver profi használatát az alapoktól a speciális haladó szintig. Lépjen most, hogy munkájában is szintet léphessen!

Alapfokú, a generatív tervezéssel kiegészített 3 napos intenzív Fusion 360 képzést indítunk 2019. decemberében.

Részletek és további információ >>>

Kapcsolattartó:

Antal Iván
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3414
+36 30 212 9088
ivan.antal@cads.hu