AutoCAD tippek, amelyet minden felhasználónak ismerni kell – Gyorselérés eszköztár (_Quick Access Toolbar)

Tartsa a leggyakrabban használt eszközeit a képernyő jobb felső részén, a Gyorselérés (GYE) eszköztáron. A GYE eszköztár testreszabásához kattintson a jobb oldalon található kicsi legördülő vezérlőgombra. Itt engedélyezheti és letilthatja az egyes parancsok gyors elérését.

Módosíthatja a Gyorselérés eszköztár rögzített helyét, vagy akár a régi stílusú menüsort (_Menu Bar) is bekapcsolhatja. Az elemeket a Gyorselérés eszköztáron belül is áthúzhatja, így módosíthatja a megjelenési sorrendjüket.

BÓNUSZTIPP: ahhoz, hogy gyorsan hozzá tudja adni a szalagparancsokat a Gyorselérés eszköztárhoz, kattintson a jobb egérgombbal valamelyik parancs ikonjára a szalagon, majd válassza a felugró menüben a Felvétel a Gyorselérési eszköztárra lehetőséget. Ha el szeretne távolítani egy elemet a Gyorselérési eszköztárból, kattintson rá a jobb egérgombbal.

…folytatjuk.


Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre.

Kapcsolattartó:

Radnai László
Értékesítési és technikai tanácsadó