AUTODESK TECHNOLÓGIAI ÉS INNOVÁCIÓS ONLINE WORKSHOPOK

2020. május-június

Készen áll vállalkozása a digitális jövőre?

Innovatív megoldások, amelyek támogatják a tervezést és a gyártást

A digitális gyártásra történő áttéréshez vezető út és ennek technológiai alapjai továbbra is változatlanok, az Ipar 4.0 újításai folyamatosan fejlődnek. Az Ipar 4.0 eljutott arra a pontra, ahol minden résztvevő egyetért a megoldandó alapproblémával: minden adatot és rendszert össze kell kapcsolni, hogy a termékek tervezési, gyártási és vizsgálati szakaszai kölcsönösen hathassanak egymásra.

Ha a digitális átalakulás folyamatában van, és ötleteket keres az innováció fejlesztésére és a fejlett technológiai projektek végrehajtására vagy szeretné innovatív, kézzel fogható termékké változtatni az elképzeléseit, mérhető üzleti előnyöket és versenyelőnyt szerezni, vegyen részt technológiai és innovációs workshop-sorozatunkon és ismerje meg az innovatív megoldásokat és módszereket, amelyek támogatják a tervezést és a gyártást.

Online workshop előadásainkon megismerheti, hogy hogyan hozhatja létre és fejlesztheti tovább a termékeket, rövidítheti le a ciklusidőket, növelheti a hatékonyságot és egyszerűsítheti a csoportmunkát.

Témák is időpontok:

2020. május 21. – Fejlett együttműködés: felhőalapú technológiák

A projektekkel kapcsolatban végzett együttműködés és kommunikáció ma sokkal fontosabb, mint a múltban bármikor. Hatékonyságunk javítása érdekében intelligens eszközökre van szükségünk. Az Autodesk tervezési, gyártási és felhőalapú eszközei elősegítik, hogy könnyebben együtt tudjunk működni kollégáinkkal. Az előadások során megismerheti miként használhatja biztonságosan az internet és felhőtechnológiák által teremtett lehetőségeket, hogy feladatait gyorsabban és pontosabban végezhesse el.

Regisztráció

2020. június 4. – Rugalmas gyártás: hibrid és automatizált munkafolyamatok összekapcsolása, megmunkálás-tervezési folyamatok automatizálása.

A rugalmas gyártás teret ad a kreativitásnak, de ha minden előnyét ki szeretnék aknázni, a tervezőknek speciálisan erre a területre fejlesztett alkalmazásokra és technológiákra lesz szüksége, például a generatív tervezésre.

Regisztráció

2020. június 9. – Személyre szabott felhasználói élmény: az immerzív technológia térhódítása a mérnöki piacon.

A virtuális valóság a tervezés bármely szakaszában hozzásegíthet minket a térbeli dinamika tökéletesítéséhez és a kulcsfontosságú ügyfél oldali visszajelzések begyűjtéséhez. A projektek/termékek tervezésekor az adatok digitális összegzésének képessége felbecsülhetetlen értékűvé vált az elmúlt években, és a trendek szerint jelentőségük egyre csak növekszik.

Regisztráció

2020. június 16. – Kapcsolt szolgáltatások, megalapozott vállalati döntések.

Egy régi mondás szerint a visszatérő, elégedett partner a legjobb ügyfél. Hogyan tehető teljessé az ügyfélélmény úgy, hogy a kínált termék/szolgáltatás sokáig élményt/eredményt produkáljon a vevőnek? Csatlakozzon online webináriumunkhoz, hogy megoszthassuk Önnel a mi alternatívánkat.

Regisztráció

A digitális átalakulás a változás egy formája, és a változás a vezetőkkel kezdődik! Legyen naprakész az iparág legújabb megoldásaival, ismerjen meg új technológiákat, csatlakozzon elégedett mérnökök millióihoz, akik az Autodesk megoldásait használják! Online workshop előadásunk Önnek szól!