Holixa T4I

A Holixa Tools4Inventor (T4I)  segít, hogy növelje termelékenységét azáltal, hogy automatizálja és egyszerűsíti a rutin feladatokat a tervezési folyamat minden szakaszában.

Holixa-T4I-1-logo

A Holixa Tools4Inventor (T4I) egy olyan Autodesk Inventorba beépülő modul, ami segít, hogy növelje termelékenységét azáltal, hogy automatizálja és egyszerűsíti a rutin feladatokat a tervezési folyamat minden szakaszában, az első vázlattól a kész dokuemntáció exportálásáig.

Töltse le az alkalmazást ingyen, fedezze fel az előnyöket!
Próbálja ki a teszt verziót 30 napig! 

Autodesk Inventor és a Holixa T4I kiegészítő a tervezők szolgálatában

Vegyen részt 2023. május 25-én 10 órától webinárunkon és ismerje meg az Arkance Holixa T4I (Tools 4 Inventor) kiegészítő alkalmazását, amely automatizálja és leegyszerűsíti a munkát a tervezési folyamat minden szakaszában!

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Üzenet: Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Reméljük, hogy a T4I számos funkciója meghozza a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési, gyártási hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Farkas Attila
Értékesítési és technikai tanácsadó,
szoftverfejlesztő